Martin Mňahončák o Adym Hajdu: On je zlo, on nadáva, on je blázon!

Niekedy si ich stretnutia vyžadujú naozaj veľa trpezlivosti.

Testovanie inteligencie slovenského národa pokračuje na JOJke už opäť zajtra. Spolu s našimi moderátormi, JunioromMarcelom, sa tentokrát objaví v štúdiu spevák Peter Cmorík a herec Martin Mňahončák. Chlapci nám počas nakrúcania porozprávali množstvo zaujímavých príhod, no tú najlepšiu si nechal Martin až do relácie.

V nej spomína na svojho kamaráta a herca Adyho Hajdu, s ktorým sa občas vyberú na golfové trávniky, kde sa vedia dobre odreagovať. „Ja som skoro prišiel o život, keď som s ním zažil veci. Ady Hajdu je človek, ktorý ma pritiahol ku golfu. Boli sme spolu veľakrát hrať a raz sme boli v Lozorne. Ideme a zrazu počujem ´ti-dú-ti-dú-ti-dú´,“ začína s rozprávaním príhody Martin Mňahončák.

Jeho herecký kolega má totiž kardiostimulátor a práve počas toho, ako boli na gríne sa mu vybila batéria. Obyčajne veľmi pokojný Mňahončák bol z toho celkom v šoku, no paradoxne, samotný Ady Hajdu je na takéto situácie zvyknutý.

Poriadne rozčertiť sa vie skôr nad svojou hrou, keď sa mu nedarí. Zhodou okolností ho Martin Mňahončák zažil aj v takejto situácii, no a vtedy je to už naozaj o veľkej trpezlivosti. „On je zlo, on nadáva. Na tom golfe, on je blázon,“ hovorí.

Viac vám ale prezradí samotný herec v krátkom videu z relácie Nikto nie je dokonalý, ktorú môžete sledovať na JOJke už zajtra o 20:35!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora