Kam na tie vtipy chodí? Tento Marcelov kúsok o tučniakovi z bojnickej ZOO vás dostane!

Marcel súka jeden vtip za druhým.

Aj ďalšia časť Nikto nie je dokonalý, v ktorej sa ako hostia objavia okrem moderátorov Juniora a Marcela i spevák Peter Cmorik a herec Martin Mňahončák, bude plná vtipov. Jeden za druhým ich budú súkať z rukáva.

Zaperlí aj samotní moderátor Marcel. Publikum pobaví vtipom o tučniakovi z bojnickej ZOO. Zvieratko zomrie a tak zamestnanci budú hľadať spôsob, ako tučniaka, ktorého všetky deti milujú, nahradiť. Zrazu prídu na nápad, že za tučniaka prezlečú jedného z pracovníkov. Toho najmenšieho. "Ferko, ty sa prezlečieš za tučniaka a budeš sa ako on hýbať. Nech majú deti radosť," hovorí moderátor.

Tučniak Ferko sa teda motá okolo zábradlia. "Zrazu ho dvaja zlomyseľní chalani vezmú a hodia ho cez plot k levovi," dodáva. Ferko v panike začne volať o pomoc. "Bože, zachráňte ma, zachráňte ma," napodobňuje Ferka moderátor. Lev len leží a po chvíli sa ozve. "Buď ticho, lebo nás vyhodia oboch," dopovie Marcel vtip.

Ako bonus pridá aj ďalší vtip z tej istej ZOO. Namiesto tučniaka hovorí o gorile, ktorá je veľmi smutná. Pracovníci rozmýšľajú, ako ju rozveseliť. Prídu na nápad, že jej zoženú samca. Najbližší je ale v berlínskej ZOO. Opäť teda oslovia Ferka. "Spýtajú sa ho, či by ju za stovku pomojkal. Ferko prikývne a strávi s ňou dva dni. Keď vyjde von, povie ´všetko super, chlapi, ale tú stovku vám dám až po výplate´," uzavrie Marcel.

Viac vtipných príhod už dnes v relácii Nikto nie je dokonalý o 20:35 hod!

Staršie vtipné relácie Nikto nie je dokonalý nájdete v ARCHÍVE.