Ondrej Kandráč skúšal šťastie v lotérii. Čo myslíte, čo vyhral?

Jackpot to nebol, plakať ale plakal.

V relácii Nikto nie je dokonalý, ktorá je vychýrená vtipnými príhodami, zážitkami, no i trápnymi situáciami, sa ako hosť objavil aj známy hudobník Ondrej Kandráč. Samozrejme, ani on nechcel zaostávať za humorom sršiacimi moderátormi a tak prišiel aj s niekoľkými momentami zo svojho života. A hoci ako hudobník prináša šťastie a radosť do mnohých domácností i publiku počas vystúpení, on osobne až tak veľa šťastia nemá.

"Pravda je taká, že ja som nikdy šťastie v lotérii, kartách a podobných zábavkách nikdy nemal," priznáva. Zaspomínal si ale na príhodu zo svojho detstva, ktorá čo-to dočinenia so šťastím má. "Keď som mal asi 7-8 rokov, prišiel za mnou môj otec, dal mi do ruky peniaze a šek, bol to nedoplatok za elektrinu, a povedal, že to mám ísť vyrovnať na najbližšiu poštu," rozpráva. Vydal sa na cestu. Pred poštou si ale všimol nový novinový stánok. "Keď som išiel okolo, všimol som si akciu, že kto kúpi los, môže vyhrať nové červené auto. Samozrejme, dal som sa zlákať a za všetky peniaze, čo som mal, som nakúpil losy," približuje. Jeho radosť ale dlho netrvala. "Keď som sa vrátil domov, otec ma tak zbil, že som nevládal sedieť pri televízore, len som ležal," spomína.

​Nádherný pocit sa ale dostavil. Hneď nasledujúce ráno. "Niekto zvonil na naše dvere. Všetci sme sa zobudili, ja som otvoril a pred našim domom stálo nové, nádherné červené auto," dodáva. Bolo to ale auto z lotérie? Dozviete sa vo videu.

Nevideli ste reláciu Nikto nie je dokonalý? Pozrite si ju v našom bezplatnom ARCHÍVE

Ondreja Kandráča uvidíte už onedlho aj v hudobno-zábavnej relácii Všetko čo mám rád! Sledujte televízny web joj.sk a už čoskoro sa dozviete viac!