Ohrozené nakrúcanie Nikto nie je dokonalý: Martin Dejdar do posledných chvíľ v rukách lekárov!

Ako to zvládol?

Po krátkej pauze sme opäť začali nakrúcať nové časti obľúbenej relácie Nikto nie je dokonalý, ktorý v jeho prapočiatkoch moderovala legendárna dvojka Eňa Vacvalová a Oliver Andrásy. Tých v roku 2014 vystriedala nová dvojica v podobe Marcela Forgáča a Milana Zimnýkovala. Po vyše dvadsiatich rokoch však nastala ďalšia zásadná zmena práve teraz. Do moderátorských kresiel si už totiž po prvýkrát zasadli úplne nové tváre, ktorými sú Marián „Čeky“ Čekovský a Martin Dejdar.

 

Prvé nakrúcanie sa však nazaobišlo bez problémov. Tie prišli ešte pred samotným štartom nakrúcania. Tvorcovia relácie museli čakať približne pol hodiny na jedného člena moderátorskej dvojice, konkrétne na Martina Dejdara. Ten bol hlasovo značne indisponovaný a zachrípnutý. Keďže s takým hlasom by preňho moderovanie rozhodne nebolo príjemné, rozhodol sa pomôcť si kalciovou injekciou, ktorú mu pichli v neďalekej poliklinike. „Bolo to náročné, musel som sa nechať doplniť. Problém bol vo vzduchu, okolo nás všade lieta problém. Skúšam na hrade na Shakespearovských slávnostiach. Nadýchal som sa tam červených treniek,“ zavtipkoval Dejdar, ktorý reagoval na nedávne spálenie červených trenírok českým prezidentom Milošom Zemanom na Pražskom hrade priamo pred novinármi.

Martin Dejdar musel tesne pred nakrúcaním dostať kalciovú injekciu Martin Dejdar musel tesne pred nakrúcaním dostať kalciovú injekciu Zdroj: joj.sk

Martinovi však tento zázračný liek skvele pomohol a už o pár chvíľ bolo vidieť a počuť výsledky. Reláciu tak mohol odmoderovať, akoby sa nič vážne s jeho  hlasom ani nestalo. Ešte lepšie však bol na tom na druhý deň, keď sme ho zastihli počas nakrúcania Inkognita. „Je to oveľa lepšie, vyzeralo to blbo. Vďaka rýchlemu zásahu v bratislavskej poliklinike sa to zlepšilo. Zajtra už budem úplne v pohode,“ dodal nový moderátor legendárnej relácie. A mal pravdu. Martina uvidíte spolu s Čekym už čoskoro ako moderátorov nových častí relácie Nikto nie je dokonalý. 

VIDEO: Martin Dejdar ako hosť v Nikto nie je dokonalý: