Čeky to ako moderátor odpálil vo veľkom štýle: Tešte sa na TÚTO skvelú novinku!

Príjemné spestrenie relácie.

Nikto nie je dokonalý sa už dnes večer vracia na JOJku a spolu s ním sa nám predstaví aj nová moderátorská dvojica v zložení Martina Dejdara a Mariána „Čekyho“ Čekovského. Obaja sú pritom nielen ostrieľaní, ale už spolu aj čo-to odmoderovali. „Bude to iné aj v tom, že moderátorská dvojka tvorí východoslovenský moderátor s východočeským moderátorom. Dôležité je nájsť zábavu v odlišnosti Čechov a Slovákov,“ hovorí Čeky o svojom novom pôsobisku.

​Tvorcovia relácie využili aj Čekyho všetrannosť, keďže okrem moderátorstva mu to skvele ladí aj s hudobnými nástrojmi. Súčasťou relácie teda bude odteraz aj skvelé prekvapenie od Čekyho, ktorým je klavír. Na ňom bude za chodu komponovať pesničky, ktoré sa budú hodiť ku konkrétnej situácii. „Sem-tam si nájdeme aj nejakú česko-slovenskú pieseň, ktorá sa dá zaspievať a zahrať. Dáva sa prednosť improvizácii, vieme tvoriť priamo na mieste. Úžasná je aj tvorivá atmosféra naokolo,“ prezradil nám hudobník a moderátor, ktorý má všetky texty uložené v hlave a hudbu používa ako svoj ďalší vyjadrovací jazyk. „Niektoré pesničky si vymyslíme aj priamo na mieste. Je to pre mňa možnosť zapájať hudbu do všetkého, lebo ľudia milujú hudbu a ja som takisto hudobník aj moderátor a nejako sa to spolu snúbi,“ myslí si Marián.

​Čeky si už pritom odskúšal moderovačku v Nikto nie je dokonalý hneď na začiatku, keď zaskakoval neprítomného Marcela Forgáča a zároveň sa tu blysol aj ako hosť. Podľa neho však bola najväčšia výzva popri moderovaní nesmiať sa pri tom, čo ľudia vyprodukujú vo svojich vyjadreniach na ulici. Niekedy tam totiž narozprávajú čokoľvek. Občas sa však predsa len stane, že sa moderátori neudržia a vtedy sa jednoducho musí počkať, kým sa nadýchnu. Všetko uvidíte už dnes v relácii Nikto nie je dokonalý s novou moderátorskou dvojicou a hosťami Zdenou Studenkovou a Osmanym Laffitom.

Nikto nie je dokonalý štartuje už dnes o 20:35 na JOJke!