Chcete postaviť svojim deťom záhradný domček? Ukážeme vám, ako na to!

Šikovný majster to zvládne za pár hodín!

Včera sme v relácii Nová záhrada upravovali záhradu za domom rodiny Tóthových. Okrem ovocných stromov, zavlažovacieho systému a iných originálnych doplnkov sme v záhrade postavili aj malý domček pre Maťka a Kubka, ktorí sú plní energie a potrebujú mať v ruchu hlavného mesta priestor aj na hranie.

Ich záhrada je pre nich útočiskom, kde sa môžu vyblázniť a preto sme im na malom dvore pripravili prekvapenie. „Steny domčeka sme urobili z tatranského profilu. Je to v podstate predpripravený stavebný materiál, ktorý sa len „nacvaká“ na seba a jednoducho priklincuje. Musím povedať, že steny toho domčeka nám vyrástli doslova pred očami,“ vychvaľuje svojho kolegu majster Feri.

Drevený domček vyrástol v záhrade naozaj ako z vody a Maťko s Kubkom sa už počas výstavby tešili, ako sa v lete a v horúcom počasí skryjú pred slnkom. Pri domčeku položil náš tím záhradkárov krásny zelený trávnik ku ktorému nezabudli majstri namontovať ani zavlažovanie, takže majitelia majú hneď o jednu starosť menej. Chlapci sa v záhrade Tóthových naozaj poriadne narobili, no výsledok stojí za to.

Celé epizódy relácie Nová záhrada môžete sledovať v našom bezplatnom archíve!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora