Toto bude luxusná rekonštrukcia! Pivnica s herňou, saunou a obývačkou

Priestor o veľkosti trojizbového bytu sa zmení na nepoznanie.

Tento týždeň riešime v relácii Nové bývanie Dizajn, čo robiť s obrovskými nevyužitými pivnicami v rodinných domoch. Jednu takú chcú manželia Ivana a Marek prerobiť a zariadiť. Ľahko sa povie, ťažšie sa urobí.

Michal dostal neľahkú úlohu. Pivnicu, ktorú manželia používali najmä ako skladisko, má prerobiť na herňu, v ktorej nebude chýbať ani sauna, malý bar, spálňa či obývačka.

Prvé Michalove dojmy? "Priestor je prázdny a potrebujem to rozdeliť na tie zóny, ktoré sem potrebujem dostať. Je tiež nutné vyrobiť priečky a kopu iných prác," skonštatoval.

Rozpočet na rozsiahlu prerábku je 10 000 eur. Zaujímavosťou tejto rekonštrukcie sú nielen požiadavky, ale aj to, že manželia chcú pivnicu prerábať v indíciách.

"Všetky tie indície sú veci, ktoré by v tom priestore mali byť zakomponované. Kladivo, predpokladám, že pán domáci bude chcieť mať nejaký kútik pre seba. Pukance sú jasné v tom, že si sadnem do veľkého gauču a pustím si parádny film a čokoládové vajíčko, nech sa tam decká vyblbnú," vysvetľuje Michal.

Pivnica sa zmení na multifunkčný priestor. Po rekonštrukcii bude v priestore o veľkosti jedného trojizbového bytu spa, sauna so sprchou, malá pracovňa, telocvičňa a veľká herňa.

Ako sa popasujú s požiadavkami manželov a vystačí rozpočet? Sledujte už túto nedeľu na JOJke o 17:55 hod!