Obrovská radosť Juniorovej dcérky: Z holých stien je rozprávkové kráľovstvo!

S našou reláciou sa akékoľvek bývanie stane dizajnovým a moderným priestorom. Moderátor Vlado Voštinár vám spolu s dizajnérom Michalom Skrakom ukážu všetko z oblasti trendov v bývaní.

S reláciou Nové bývanie Dizajn zavítame do domu obľúbeného moderátora Milana Zimnýkovala, ktorý by chcel svojej dcérke splniť sen. Saša je rozkošné dievčatko, ktoré túži po rozprávkovej detskej izbe. Preferuje ružové farby, zbožňuje pelikánov a rada si oblieka princeznovské kostýmy, pre ktoré chce obrovskú skriňu.

​Junior často berie svoju dcéru do našej televízie a jej sa veľmi páči v maskérni, kde majú obrovské zrkadlo, preto nesmie chýbať ani v Saškinej novej izbe. Bytový dizajnér nechá pár kusov nábytku vyrobiť na mieruholé steny zakryje zaujímavou tapetou so srdiečkami. Nebude chýbať kráľovská posteľ, hojdacie kreslo či písací stôl, ktorý Saša čoskoro začne využívať aj na písanie prvých písmen a čísiel. Junior a jeho dcéra ostanú poriadne prekvapení a so zariadením novej detskej izby sú nesmierne spokojní. V relácii Nové bývanie Dizajn na vás čaká mnoho zaujímavých rád a trikov, preto si to určite nenechajte ujsť.

Sledujte reláciu Nové bývanie Dizajn dnes o 17:50 hod. na JOJke!