Chcete, aby vaše deti mali v izbe niečo jedinečné? Vyrobte im hračky z drevených odrezkov!

V relácii Nové bývanie Dizajn vám ukážeme, ako prakticky využiť nepotrebný materiál a urobiť deťom radosť. Stačí zapojiť svoju fantáziu, kúsok trpezlivosti a jedinečné hračky sú na svete.

Dnes Vlado Voštinár spolu s bytovým dizajnérom navštívi mladú rodinku, ktorá potrebuje štýlovo zariadiť detskú izbu. Zaujímavosťou je, že v izbe bude bývať chlapček Viliam a dievčatko Sára, preto musí byť všetko ladené do neutrálnych farieb. Rodičia nechcú, aby bola miestnosť rozdelená, ale aby sa ich deti spoločne hrali a využívali rovnaké veci.

​S kamerou navštívime aj špecialistku na výrobu hračiek, ktorá vám ukáže, ako si doma môžete vytvoriť rozkošného zajka či zaujímavo vyzdobiť drevené kocky. Ku všetkému potrebujete hlavne kreativitu a trpezlivosť. Pri výrobe nábytku vždy ostane mnoho materiálu, ktorý sa dá ešte prakticky využiť. Stačí, ak si zoženiete rôzne druhy odrezkov a vytvoríte z nich kocky, domčeky či trojuholníky. ,,Samolepiacovu fóliou oblepujeme geometrické tvary tak, aby vzniklo niečo zaujímavé a potom na ne môžeme dokresliť zvieratká," vysvetľuje odborníčka. Pod rukami Silvie vznikajú krásne drevené kocky, ktoré sa hodia do každej detskej izby. Ak chcete vedieť o výrobe hračiek viac, určite si pozrite priložené video.  

Sledujte reláciu Nové bývanie Dizajn dnes o 17:50 hod. na JOJke!