Vlado Voštinár plánuje prerábať byt: Má to však zaujímavý háčik!

Diváci ho poznajú ako usmievavého moderátora viacerých našich relácii. Vlado je s našou televíziou od samého začiatku, čo je znak toho, že svoju prácu robí výborne a diváci ho zbožňujú. Teraz sa však rozhodol, že sa pustí do rekonštrukcie bytu, s ktorou mu pomôžu aj architekti.

Vlada Voštinára mnohí z vás poznajú ako skvelého moderátora Ingkognita, no taktiež pomáha divákom hľadať nové bývanie či zariaďuje rôzne typy nehnuteľností. Pred dvadsiatimi rokmi si kúpil chalupu, no vtedy vôbec netušil, že to bude poriadna makačka. Občas sa mu prihodili nepríjemné menšie úrazy, ale teraz je už hotový kutil.

​Vlado sa momentálne chystá na rekonštrukciu svojho bytu, no problémom sú peniaze. ,,Je to celkom drahé, ale dá sa to urobiť aj lacno, ale nie tak, ako to chcem ja,“ vysvetľuje moderátor. Voštinár pozná mnoho odborníkov z relácie Nové bývanie, a preto sa do prerábky bytu nepustí úplne sám. ,,Malo by to byť dispozične iné, mám predstavu ako by to malo vyzerať, dám to robiť architektom a odovzdajú mi hotovú robotu,“ prezradil Vlado. Mnoho zaujímavých rád a trikov sa dozviete v relácii Nové bývanie, preto si to určite nenechajte ujsť.

Sledujte reláciu Nové bývanie v nedeľu o 17:50 hod. na JOJke!