Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie sú konečne späť: Kedy uvidíte premiérové časti?

Po letných prázdninách sa opäť na JOJku vracajú obľúbené relácie Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie s premiérovými časťami. Znovu sa môžete tešiť na množstvo nápadov, tipov a trikov, vďaka ktorým si vylepšíte svoje byty, domy, chalupy, ale aj záhradky!

Jeseň sa nezadržateľne blíži a s ňou prichádza aj kopec práce v záhrade. Príroda nám odovzdala svoje plody a my sa musíme postarať o pôdu a aj o rastliny. Mnohí preto nedajú dopustiť na reláciu Nová záhrada, ktorá je plná rôznych inšpirácii a praktických rád i tipov, ktoré ocenia nielen milovníci záhradkárčenia, ale aj kutilčenia. Nebude to inak ani v nových premiérových epizódach, ktoré môžete sledovať už od tejto nedele o 15:45 na JOJke.

Čo vás čaká v Novej záhrade? Pozrite si video:

Množstvo užitočných rád určite ocenia aj chalupári, ktorí začínajú na jesenné obdobie postupne pripravovať aj svoje chalúpky. Aby boli naozaj oázou pokoja, relaxu a činnosti v nej viac radosťou než starosťou, nenechajte si ujsť nové časti magazínu Na chalupe. Katka Jesenská vám opäť prinesie praktické rady, tipy a triky, ako si zo svojej chalupy urobiť príjemné a kvalitné miesto na bývanie. Nebudú chýbať ani obľúbené chalupárske recepty zo sezónnych potravín, ktoré rýchlo a chutne naplnia naše brušká. Nové epizódy môžete sledovať už od tejto nedele vždy o 16:45.

Čo vás čaká v relácii Na chalupe? Pozrite si video:

​​Chcete si kúpiť nehnuteľnosť, no neviete ako na to a na čo si pri výbere nového domova dávať pozor? S užitočnými radami a tipmi znovu prichádzajú odborníci z Nového bývania. Vlado Voštinár spolu s realitnými maklérmi ponúknu záujemcom tri nehnuteľnosti a jednu bonusovú ponuku, ktorá účastníkom vždy zamieša karty pri výbere ich nového domova. Nenechajte si ujsť reláciu Nové bývanie v nedeľu o 17:50 a spríjemnite si podvečer s JOJkou!

Čo vás čaká v Novom bývaní? Pozrite si video:

Nenechajte si ujsť jesenné podvečery s JOJkou:
15:45 – Nová záhrada
16:45 – Na chalupe
17:50 – Nové bývanie