Čapo a Voštinár - Nové bývanie

Nové bývanie jubiluje: Po siedmych rokoch na obraze dvesté vydanie!

Vlado Voštinár a Martin Čapo okrúhlu dvestovku oslávili v Prahe.

Vlado VoštinárMartin Čapo majú dôvod na oslavu. Relácia, v ktorej spoločne hľadajú pre kohokoľvek z vás nový domov, sa dnes dočkala svojho 200. vydania! Pri tejto príležitosti si obaja spravili výlet za slovenské hranice, no nechodili ďaleko. Nové bývanie idú hľadať pre mladú dvojicu  hlavnom meste našich českých susedov v Prahe. Vlado si jubileum užil svojsky a po pražských uličkách sa premával na kolobežke! Martin ho však v závere poriadne zaskočí a chýbať nebude môcť ani vychladený sekt a želanie, aby sa obľúbená relácia len tak ľahko z obrazoviek nevytratila.

Nové bývanie patrí k najúspešnejším stáliciam obrazovky televízie Joj. Doteraz dokáže vo svojom vysielacom čase porážať konkurenciu. "Nové bývanie patrí k najúspešnejším pôvodným formátom TV JOJ a väčšinou dokáže byť lídrom na trhu. V jeho doterajšom vysielaní neboli výnimkou podiely okolo 30%. Úspešné bolo aj ostatné vydanie s podielom nad 26%," priblížil hovorca TV JOJ Jozef Gogola.

Formát sa sedem rokov vysiela bez výraznejších zmien, výnimku tvorí nedávno nasadená nová grafika a prítomnosť interiérového dizajnéra, ktorý kupujúcim pomáha s vizualizáciou ich predstáv o vysnívenom bývaní. Do budúcna však nie sú vylúčené ani radikálnejšie úpravy. "Aktuálna sezóna relácie sa blíži k vrcholu, do budúcnosti uvažujeme nad zmenami, ktoré by mali reláciu urobiť ešte atraktívnejšou," dodáva Gogola.

Jubilejné 200. Nové bývanie z Prahy si nenechajte ujsť už dnes o 18:20 na Jojke!