Veľké zmeny na moderátorskej stoličke: Tehotnú Hanu Gallovú Zavřelovú vymení známy moderátor!

Noviny o 12 sa vracajú na obraz.

Letné prázdniny sa definitívne skončili nielen pre školopovinné deti, ale aj pre našu televíziu. Pre diváka je to však tá najlepšia správa. Okrem nových formátov sa na obrazovky po krátkej letnej prestávke vracajú aj stabilné programy. Už dnes tak napríklad opäť uvidíme druhý spravodajský formát dňa Noviny o 12, ktorý prináša najčerstvejšie správy už na pravé poludnie. Na moderátorskej stoličke však nastane zmena.

Jedna z moderátoriek Hana Zavřelová Gallová je tehotná a svojmu manželovi a tiež kolegovi Adamovi Zavřelovi porodí už o pár týždňov druhého potomka. Ďalšie dieťatko obaja plánovali už dlhší čas. „Áno, my sme to plánovali. Adam chcel dokonca už dlhšie druhé dieťa. A ja sa priznám, že som musela mať najprv ten pocit, že budem všetko zvládať popri Matúškovi, ktorý je veľký mamkoš,“ prezradila nám dávnejšie budúca dvojnásobná mamička. 

Hana Gallová Zavřelová s manželom Adamom Zavřelom na JOJke v meste Hana Gallová Zavřelová s manželom Adamom Zavřelom na JOJke v meste Zdroj: TV JOJ

Pre materské povinnosti sme však museli v televízii hľadať náhradu. Po prvom Hankinom pôrode moderátorku nahradila Mária Ölvedyová. Tá je však aktuálne takisto na materskej dovolenke. Andrea Pálffy Belányiová sa teda bude striedať v Novinách o 12 s niekým úplne iným. Novou posilou napokon bude ostrieľaný moderátor Bruno Ciberej, ktorý sa v jojkárskom spravodajstve osvedčil pri moderovaní prvej spravodajskej relácie dňa Ranné noviny. Bruna uvidíme prvýkrát na moderátorskom poste "dvanástok" najbližšie už v stredu 5. septembra. Jeho premiéru v tomto formáte si rozhodne nenechajte ujsť. 

Sledujte Noviny o 12 s novým moderátorom každý pracovný deň o 12:00 na JOJke!