Moderátorka Dana Čapkovičová sa po roku a pol vrátila z materskej: Aha, ako žiarila!

Sympatická moderátorka si v utorok sadla za moderátorský pultík po roku a pol. Prestávku vo vysielaní mala kvôli mamičkovským povinnostiam, keďže v marci minulého roka priviedla na svet svoje druhé dieťa. Návrat na obrazovky si Dana Čapkovičová už na prvý pohľad užívala.

​Moderátorka Dana Čapkovičová je súčasťou spravodajstva televízie JOJ už dlhé roky. Vo svojom pôsobení na televíznych obrazovkách však mala dve pauzy, ktoré boli spojené s jej mamičkovskými povinnosťami. Ako prvá sa jej narodila dcérka Sárka v novembri 2018 a minulý rok v marci sa na svet vypýtal synček Max.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Sympatická blondínka sa po roku a pol na materskej vrátila v utorok na televízne obrazovky a prežívala to vskutku emotívne. Do štúdia som si sadla po roku a pol a je pravda, že som sa chvíľu cítila ako v o číslo väčších gumákoch. Vďaka úžasnému kolektívu som sa ale rýchlo našla. Teším sa, že som sa mohla vrátiť. Je to práca, ktorá ma skutočne baví a napĺňa,” povedala Dana pre topky.sk. Úplnú pauzu od televízneho sveta však Čapkovičová nemala, pretože aj počas materskej pracovala na relácii Miláčikovo.

Dana Capkovicova Zdroj: TV JOJ

Dana Capkovicova Zdroj: TV JOJ