Dane Čapkovičovej robí radosť rozkošná dcérka Sárka: Ako zvláda materské povinnosti?

Charizmatická blondínka sa takmer pred rokom vydala za svojho partnera Kamila a tesne po svadbe zistila, že je tehotná. Na svet priviedla roztomilú dcérku Sárku, ktorá robí rodičom obrovskú radosť.

​Minulý rok bol pre moderátorku Danu Čapkovičovú naozaj prelomový. V priebehu dvanástich mesiacov zmenila priezvisko, keď sa po 6-ročnej známosti vydala za svojho partnera Kamila. Pár týždňov po svadbe zistila, že ju v živote čaká ďalšia zmena a pod srdcom nosí svoje prvé bábätko. V polovici novembra sa stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla svoju dcérku Sárku. ,,Som vďačná za úžasného manžela, zdravú nádhernú dcérku a aj za to, že ju náš psík Bobi okamžite prijal s najväčšou láskou. Je nádherné ich spolu pozorovať,“ prezradila moderátorka.

​Dana si užíva materskú dovolenku plnými dúškami, no občas ju trápia bolesti chrbtice a preto sa rozhodola tento problém riešiť. ,,Objavila som cvičenie pre mamičky s deťmi. Sárka sa teší z toho najviac, pretože jej deti robia animácie a vlastná mama je počas cvičenia pre ňu nuda," smeje sa Čapkovičová. Viac vám prezradí priložená reportáž.

Sledujte reláciu Miláčikovo v sobotu o 11:40 hod. na JOJke!