Aneta Parišková a Ján Mečiar zmenení na nepoznanie: Fíha, týmto by sa mohli aj živiť!

Moderátorov spravodajských relácií poznáme z televíznych obrazoviek ako vždy uhladených, elegantných a serióznych. Keď však príde čas špeciálnych sviatočných fotení, v rukách našich kostymérok a maskérok sa menia na nepoznanie. Dôkazom sú aj Aneta Parišková a Ján Mečiar, ktorí sa prezliekli za rozprávkové bytosti. A v prevlekoch vyzerajú tak perfektne, že by sa pokojne mohli živiť aj ako herci!

V roku 1980 mal premiéru televízny seriál Arabela, ktorý si okamžite získal srdcia malých aj veľkých divákov. Ústrednou postavou bola krásna princezná, ktorú si zahrala herečka Jana Nagyová. Počas špeciálneho fotenia sa do kože Arabely dostala vďaka maskérkam a kostymérkam moderátorka Aneta Parišková, ktorá priznáva, že rozprávky miluje. "Neviem si predstaviť, že by ma rozprávky prestali baviť, tak ako si neviem predstaviť, že by som prestala snívať," povedala tvár spravodajstva. A jasno má aj v tom, ako by využila cestovný plášť. "Hneď by som ho brala. Výrazne by mi zjednodušil život medzi Slovenskom a USA," zasmiala sa.

Jan Meciar a Aneta Pariskova Zdroj: TV JOJ

​Rumburaka si v seriáli zahral Jiří Lábus a na našom fotení ho stvárnil moderátor Ján Mečiar. "Bolo to celkom náročné, mám na sebe veľa rekvizít, oblečenie nie je veľmi pohodlné. Neviem si predstaviť v tomto bežne chodiť. Ale, keď sa pozriem do zrkadla, tak to vyzerá veľmi zaujímavo," skonštatoval a doplnil, že tento seriál v čase premiéry veľmi rád sledoval. Čo by chcel, aby mu splnil zázračný prsteň? To, čo by si zrejme priala väčšina z nás. "Želal by som si voľný čas. Alebo, aby som nemusel robiť to, čo musím a mohol robiť iba to, čo chcem robiť," dodal s úsmevom.

Aneta Pariskova Zdroj: TV JOJ

Jan Meciar Zdroj: TV JOJ


Sledujte seriál Arabela každý deň o 8:20 na JOJke!