Panelák oslavuje 7. narodeniny: Ako si herci spomínajú na svoje začiatky v seriáli?

Všetkým divákom ďakujeme za priazeň!

18. február 2008 sa do histórie televíznej tvorby zapísal hrubým písmom. Na obrazovkách televízie JOJ odštartoval denný seriál Panelák, ktorý dnes oslavuje svoje 7. narodeniny, čím získal titul najdlhšie vysielaného slovenského denného seriálu. Pri príležitosti tohto krásneho výročia sme vyrobili štýlové tričká s motívom seriálu a navštívili sme s nimi ateliéry, v ktorých sa seriál nakrúca. Popri tom sme sa hercov spýtali, čo by Paneláku zaželali. „Paneláku želám veľa divákov a určite veľa dobrej nálady ako bola doteraz. Ja sa teším, že všetko funguje, že štáb je úplne v pohode a aj my ako herci sme úplne v pohode. Naozaj všetko funguje a sme tu ako jedna veľká rodina,“ povedala Mirka Partlová, ktorá je v seriáli od štartu a patrí medzi stabilné postavy.

S nadšením na prvé vysielanie Paneláku spomína aj herečka Diana Mórová, ktorá na dátum štartu určite nezabudne. V ten istý deň má totiž narodeniny aj ona. „Aj ja budem oslavovať narodeniny. Prvé vysielanie bolo v deň mojich narodenín. Teším sa a vždy som hovorila, že čo je vo februári, bude mať úspech. A Panelák má, myslím si, že trošku úspech,“ myslí si seriálová Ivanka. Nás však zaujímalo aj to, ako si herci spomínajú na svoje prvé nakrúcania. Predstaviteľ seriálového Masláka, Janko Koleník, prezradil, že po príchode do Paneláku sa cítil nesvoj. „Ja som prišiel trošku neskôr ako ostatní a necítil som sa celkom komfortne, lebo už všetci boli suverénni a ja som prišiel taký plachý. Našťastie, Maslák až taký plachý nie je, takže mi to pomohlo,“ dodal sexsymbol.

Ako si na svoje začiatky v seriáli spomínajú ďalší herci z Paneláku? To sa dozviete v priloženom videu. Nezabudnite sledovať Panelák aj dnes o 21:40 na JOJke!