Láska ako hrom: Bača z Paneláku zložil pieseň pre milovanú priateľku Dominiku!

Úryvok z romantickej balady odznel aj vo vašom obľúbenom seriáli.

Niekomu sa 1. máj spája výlučne so Sviatkom práce, no pre zaľúbencov tento deň znamená oveľa viac. Prvý májový deň je totiž nielen príležitosťou na bozkávanie sa pod čerešňou, ale aj začiatkom obdobia, ktoré voláme máj – lásky čas. Pri tejto príležitosti vám prinášame romantickú baladu, ktorú zložil a naspieval herec Juraj Bača pre svoju priateľku, herečku Dominiku Richterovú. Predstaviteľ seriálového vyšetrovateľa Alberta Bártu tvorí s panelákovou čašníčkou Ruženkou pár už niekoľko rokov a prostredníctvom skladby sa jej chcel vyznať zo svojich citov. Pieseň vznikala veľmi dlho, demo sme nahrali asi pred rokom a v hlave som ju nosil možno aj dva roky, no zatiaľ som nedostal impulz, aby som ju nahral a vypustil ju na svetlo sveta. Môj problém je, že som tak trošku nerozhodný perfekcionista a kým sa idem niečím prezentovať, potrebujem o tom byť na 110% presvedčený,“ vysvetlil Bača.

Impulz na nahratie skladby a videoklipu prišiel po tom, čo úryvok z balady zaspieval v Paneláku svojej seriálovej partnerke Ingrid Švehlovej. Na internete zožala vlnu pozitívnych ohlasov, a preto sa Juraj rozhodol, že skladbu „pustí do sveta“ v plnom znení. „Je pravda, že dnes sa už romantické klišé nenosí. Stará škola, slušné správanie a podobné prejavy lásky vidíme už len vo filmoch a v skutočnom živote sú vo väčšine na smiech. Ja nechápem, prečo sa v dnešnom svete ľudia boja prejaviť cit. Nikdy nevieme, čo nás v živote čaká. Radšej poviem rodičom každý deň, čo pre mňa znamenajú a každý druhý deň nahrám pieseň pre Dominiku, akoby ma potom celý život malo mrzieť, že som to nespravil. Presne to sa snažíme naznačiť aj v klipe k tejto piesni. Aké to je, keď už je neskoro povedať blízkemu „Ľúbim ťa“,“ myslí si herec.

Zaľúbená herecká dvojica si vo videoklipe zahrala hlavnú úlohu, čo spôsobilo, že pôsobí viac než uveriteľne. Čo si však o romantickom vyznaní prostredníctvom piesne myslí samotná Dominika? „Myslím si, že každú ženu by dojalo, keby jej muž napísal pieseň. Nie každý to dokáže, ale môj Juraj áno. Je v nej veľmi veľa citu, ktorý Juraj v sebe nosí a prenáša ho práve do hudby. A priznám sa, že mňa tá pesnička dojíma stále. Hlavne, keď si uvedomujem, čo v nej spieva,“ vyznala sa hnedooká kráska.