Mórovej jarný trik: Dámy, kašlite na pôst a diéty, očistu dosiahnete aj bez odriekania!

Herečka na túto vychytávku nikdy nezabúda.

S prvými teplými a slnečnými dňami zo seba postupne zhadzujeme hrubé vrstvy oblečenia, ktoré nahrádzame ľahšími a príjemnejšími materiálmi. Tie však veľmi rýchlo ukážu, čo sa na nás cez zimu „nalepilo“. Najmä dámy sa preto s príchodom jari snažia držať rôzne diéty či detoxy. Blížiaca sa Veľká noc a s ňou spojený pôst nám preto hrá do karát. Herečka Diana Mórová, ktorá sa pýši dokonalou postavičkou, má však na to svoj názor. „Po správnosti by sa mal detox dodržiavať, keď moc nepracujete, pretože vynakladáte strašne veľa sily a potom by bol človek unavený. Ale detox v tom, že si nedám víno, alkohol alebo mäso, asi to moc nedodržiavam, pretože na to ani nemyslím. Keď si to moje telo bude vyžadovať, tak to určite urobím. Čo sa týka Veľkej noci, nie som striktná v diétach. Skôr si robím poriadok v šatníku. Vyhadzujem staré a nepotrebné veci a tak sa detoxikujem. V mysli,“ prezradila s úsmevom predstaviteľka panelákovej Ivany Švehlovej.

Zdroj: TV JOJ, Profimedia

Očista šatníka podľa nej veľmi dobre vplýva na naše mentálne zdravie, čo sa prejaví aj tým fyzickým. Okrem toho zapríčiňuje aj celkovú duševnú pohodu. „Je to veľmi dobré, pretože z psychologického hľadiska sa to má robiť. Očistíte tým omnoho viac, ako keby ste nejedli mäso alebo nepili alkohol. Jednoducho, uľavíte si a pomôže vám to vo väčšom rozlete. Keď sa tie skrine vyprázdnia a je tam naozaj iba to, čo potrebujete, budete na tom psychicky omnoho lepšie,“ dodala s úsmevom.

Po vytriedení šatníka je skvelý čas na jarné nákupy. Inšpirujte sa tipmi od stylistu Nákupných maniačok a zahaľte sa do farby tohto roka. Aká to je? To sa dozviete na tomto linku!

Nestihli ste si pozrieť najnovšie časti Paneláku? Nájdete ich v našom archíve úplne zadarmo!

Sledujte Panelák opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora