Miroslava Partlová sa ukázala bez mejkapu: Toto je herečkina skutočná tvár!

Sympatická blondínka patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sú priam typické svojím ikonickým imidžom. Svetlé vlasy, modré oči a plné pery ju radia medzi najatraktívnejšie slovenské herečky.

Miroslavu Partlovú poznáte z nášho seriálu Panelák, kde sa zhostila jednej z hlavných úloh. Okrem televíznych projektov, učinkuje aj v divadle a nádherne spieva. Už niekoľko rokov ohuruje fanúšikov svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Modré oči, plné pery a s tvárou anjela sa právom radí medzi najatraktívnejšie slovenské divy vôbec.

​Miroslava počas leta neoddychuje, ale pre našu televíziu nakrúca nový seriál. Na sociálnej sieti uverejnila fotografiu, na ktorej sa učí scenár. ,,O chvíľku zase do roboty. Život herca cez leto je nevyspytateľný, práve naopak veľmi si ho pochvaľujem, je to dobrodružstvo a veľká radosť pracovať s ľudmi, ktorí vedia o čom ich práca je a motivujú vás," zdvôverila sa Partlová. Miroslava na fotografii pózuje bez štipky mejkapu a musíme uznať, že vyzerá úžasne.

View this post on Instagram

Majte krásnu sobotu! Ja o chvíľku zase do roboty?? život herca cez leto je nevyspytateľný ??‍♀️ práve naopak☝️ veľmi si ho pochvaľujem , je to dobrodružstvo?a veľká radosť pracovať s ľudmi , ktorí vedia o čom ich práca je a motivujú vás ? vážte si svojej práce ak vás baví a živí a ak nie tak choďťe za svojim snom ? a ak sa to nedá (z nejakého vážneho dôvodu?) , tak nepindajte a makajte na sebe☝️??‍♀️ Ži tak ako chceš! ?? Iba TY to môžeš zmeniť! ?‍♀️? Verím , že náš letný počin sa podarí tak ako chceme ? a nie všetci herci dovolenkujú ? veľa ich pracuje si mnou ? máte sa na čo tešiť !!! Takú kombináciu nevymyslíš?#comingsoon (snáď)?

A post shared by ᴹᴵᴿᴷᴬ ᴾᴬᴿᵀᴸᴼᵛᴬ (@partlovamirka) on