Kubovčík Šebová tit

Zamilovaní Kubovčík a Šebová: V Paneláku netušili, že spolu chodíme!

V súkromí tvorí obľúbená dvojica pár, v televízii to o nich nikto netušil.

Aj to je dôkaz, že sa nemajú chuť ani dôvod pretŕčať. Momentálne najväčšie televízne objavy v oblasti komiky Zuzka ŠebováMichal Kubovčík tvoria pár v Paneláku a na pracovisku sa stretávajú aj pri natáčaní skečov v relácii Haló. Spoločné chvíle však trávia aj v súkromí, no o tom nikto v televízii ani len netušil. Ich partnerstvo v Paneláku tak vzniklo úplnou náhodou!

Tvorcovia totiž Zuzke Šebovej hľadali v seriáli partnera a na túto postavu sa rozhodli osloviť sa Michala Kubovčíka. To, že nakoniec skončili spolu aj v Paneláku, tak nebola Zuzkina práca: „Miškovi zavolali, či by neprišiel hrať do Paneláku priateľa Zuzky a on sa začal strašne smiať. Vôbec totiž netušili, že spolu chodíme,“ smeje sa Zuzka. Seriálove spojenie tak vzniklo náhodne a dobre sa na tom pobavil aj otec seriálu Andy Kraus: „Nestalo sa to prvý raz, čo som akosi vytušil, kto sa ku komu hodí!“

Stalo sa tak aj v príde Zuzany Norisovej a Ondreja Kovaľa, ktorí v Paneláku hrali manželov Polákovcov a čerstvý pár tvorili aj v súkromí. Práve Ondrejovu postavu, Ďusiho Poláka, si mal Michal Kubovčík pôvodne zahrať. "Pôvodne ma volali už dávnejšie na postavu, ktorú hral potom Ondro Kovaľ, ale nemohol som to vtedy prijať z časových dôvodov. Potom mali pre mňa ešte jednu postavičku, ale opäť som nemohol." Teraz je však rád, že ponuku od tvorcov Paneláku neprijal už skôr. "Napokon som si počkal na Yogiho a som spokojný,“ dodáva.

Panelák pokračuje už v pondelok o 20:30, skvelé skeče Michala a Zuzky v šou Haló sledujte v kompletnom archíve na Joj.sk!