Cestu do Ameriky prerušilo prekvapenie: Dodo Kuriľák požiadal o ruku známu moderátorku!

Všetko začalo úplne nečakane.

Moderátor Ranných novín Jozef Dodo Kuriľák sa zasnúbil! A to priamo na ceste do Ameriky sa na palube lietadla. Svoju polovičku požiadal o ruku priamo pred personálom. „Požiadal som ju o ruku, lebo to bola stávka. S Ivanom Táslerom, s jeho manželkou Aničkou a ešte s kamarátkou Miškou Vrábovou sme šli osláviť Silvestra do Las Vegas, keďže tam bol Snoop Dog,“ začal Dodo hovoriť o bláznivej príhode spred pár rokov.

Dôvod svadby bol pritom jasný. S Ivanom Táslerom mali hudobnú spoluprácu, kedy producentsky prerobil istú džezovú pieseň. Ivan Dodovi zároveň navrhol, že keď už budú v Las Vegas a navyše sú v slušnom oblečení, môžu k piesni rovno nakrútiť videoklip. Podmienkou však bolo to, že keďže Miška v ňom bude hrať nevestu, Dodo ju musí automaticky predtým požiadať o ruku. A tak sa aj stalo. „My keď sme pristáli, tak to bola prvá Ivanova otázka, či som to urobil a či mám z toho aj video. Ten neveril a pomaly skákal, keď sa dozvedel, že sa všetko podarilo,“ dodal Dodo, ktorý stávku napokon vyhral. Viac sa dozviete už dnes v novej relácii Päťka, kde bude obľúbený moderátorom hosťom.

Z celej vtipnej udalosti vznikol tento milý videoklip:

Päťka je nová zábavná šou, ktorá bude mať štyroch stabilných členov. Tými bude táto zostava: Juraj "Šoko" Tabaček spolu s ďalšími členmi zoskupenia Tri tvorivé tvory, ktorými sú Lukáš Púchovský a Stanislav Staško. Štvoricu komikov uzatvorí Tomáš Hudák, ktorého diváci JOJky poznajú ako stabilnú súčasť stand-up komédie Silné reči. 

​Päticu doplní vždy jeden hosť, ktorého bude štvorica zabávačov "grilovať". Herci ho budú navyše zapájať aj do hereckých improvizácií. Aj preto bude mäť relácia Päťka podtitul "štyria na jedného". Hneď v úvode si komici podajú moderátora Ranných novín Jozefa "Doda" Kuriľáka. Neskôr sa diváci môžu tešiť aj na Sajfu, Kristínu Tormovú či Martina Madeja. 

Sledujte novú reláciu Päťka dnes o 22:00 na JOJke!

HLÁŠKYZ RELÁCIE