Pod povrchom

Rodinné problémy naberajú na obrátkach: Keď Zuzke povedali pravdu, utiekla z domu

Rodinné problémy sa zamotávajú.

Slovenský seriál prináša osudy, radosti i starosti troch rodín, ktoré sa navzájom prelínajú. Niekedy naozaj stačí málo, aby sa život každého z nás prevrátil hore nohami.

Adam a Lea Vrbovci mali šťastné manželstvo. Avšak nič netrvá večne a tak aj ich vzťah čelí problémom, ktoré vyústia až do krízy. Tá je oveľa väčšia, než si obaja dokážu vôbec pripustiť. Ich dovtedy ideálny vzťah sa začne rúcať ako domček z karát, no manželia robia všetko preto, aby ho zachránili. Keď sa im ale podarí niektorú časť "zlepiť", príde ďalší úder, ktorý všetku ich predošlú snahu zmarí. A tak sa osudy hlavných hrdinov často ocitnú na hrane, dokonca im neraz pôjde aj o holý život.

​Keď rodičia Zuzke povedali šokujúcu pravdu, nezvládla to a utiekla z domu. Pri jej hľadaní pomáhajú všetci. Dokonca aj Lenka, ktorú s Adamom zoznámi Viktor. Zuzka sa od Adama dozvie, kto sú jej skutoční rodičia a tiež dostane odpovede na otázky, prečo oni deti mať nemohli. Lea sa medzičasom stále snaží nájsť spôsob, ako zachrániť Adama.

Sledujte pod povrchom už dnes o 9:40 hod. na JOJke! 

Všetky epizódy seriálu si môžete pozrieť v našom bezplatnom archíve.

Tagy: Pod povrchom