Celý seriál musela bojovať sama so sebou: S čím sa Monika Horváthová nevedela vyrovnať?

Ako si napokon poradila?

Hlavnou hrdinkou nového dramaticko-romantického seriálu Pravá tvár je mladé dievča menom Vika Belanová. Hoci ide o na pohľad krehké žieňa, nebude to klasická romantická hrdinka. Je kombináciou toho najlepšieho z krehkej slovanskej devy a drsného oravského chlapa. Navonok kvetinka, ktorá vás dokáže v sekunde odzbrojiť – a to doslovne! Z malého oravského mestečka prichádza po samovražde svojej sestry do Bratislavy. Má jeden odvážny cieľ a zároveň si so sebou nesie veľké temné tajomstvo. Navyše vie veľmi dobre zaobchádzať aj so zbraňou. Postavu Viky z Pravej tváre si zahrala pre mnohých doposiaľ neobjavená mladá a sympatická herečka Monika Horváthová. Tá nám prezradila o svojej postave ešte viac. „Vika je mladá holka, ktorá pochádza z Oravy. Je to veľmi sebavedomá žena. Týmto je odlišná odo mňa, lebo ja so sebadôverou a sebavedomím bojujem. Je to ťažké, no hľadám si v tom prirodzené polohy a snažím sa vychádzať sama zo seba,“ prekvapuje Monika.

Prava tvar - Monika Horvathova Prava tvar - Monika Horvathova Zdroj: joj.sk

Pre mladú herečku síce ide o seriálový debut, avšak diváci ju môžu poznať napríklad z českého filmu Celebrity s.r.o. Toto nakrúcanie však bolo pre Moniku podobné. „Tu sa akurát točia zábery na dve kamery a herec tak musí dávať oveľa väčší pozor na to, ako stojí. Inak však nevidím diametrálne rozdiely vo výrobe. Predsa len ide o šestnásťdielny seriál,“ hovorí mladá herečka.

Prava tvar - Monika Horvathova Prava tvar - Monika Horvathova Zdroj: joj.sk

Oveľa väčším problémom však bola pre Moniku iná vlastnosť jej postavy Viky. Okrem prehnaného sebavedomia sa musela popasovať s Vikinou neodolateľnou túžbou po pomste. „Som človek, ktorý nemá rád zlé vzťahy a nerada sa hnevám na ľudí. Aj keď náhodou príde k hádke s priateľom alebo v rodine, tak to trvá len päť minút. Rodičia ma vždy učili – nechoď spať rozhádzaná,“ vysvetľuje Monika. Pomstychtivosť je teda ďalšia vec, ktorá je rozdielna medzi Vikou a Monikou. Už o pár dní však uvidíme, ako si s touto negatívnou vlastnosťou Monika poradila tvárou v tvár a či napokon odhalí niečo zo svojej pravej tváre aj ona.

Seriál Pravá tvár štartujeme už v stredu o 20:35 na JOJke!