Prava tvar - Mamba Dasha

Mamba rázne zakročila proti všetkým neprajníkom: Odteraz si už nikto z nich neškrtne!

Sympatická herečka nemala inú možnosť.

Pretiekol jej pohár trpezlivosti. Sympatická herečka a speváčka Mamba Dasha alias Saša z Pravej tváre si povedala dosť. Byť slávnym nie je vždy iba med lízať. Mnohé známe tváre nemajú na konte len tisícky skvelých fanúšikov, ktorí nešetria chválami na ich adresu, ale aj množstvo neprajníkov. Hlasy hejterov, teda večných neprajníkov, ktorí radi prezentujú svoje ostré jazyky najmä na sociálnych sieťach, sú, žiaľ, často ešte viditeľnejšie a hlasnejšie než čokoľvek iné. Nadávky a neustále hejty vedia na srdci zanechať poriadne hlbokú ranu. Svoje o tom vie aj Mamba, ktorá sa rozhodla zatočiť so všetkými závistlivcami a neprajníkmi po svojom. Obmedzila im možnosti na prejavy netolerancie a svoj postoj dala jasne najavo prostredníctvom oficiálneho Facebooku i Instagramu. „Áno, som poväčšine času smejo, ale viem byť aj poriadne nahnevaná. A tentokrát môj hnev dosiahol štádium, kedy si hovorím DOSŤ. V podstate ma komenty ľudí od začiatku fungovania mojich sociálnych sietí iba vytáčajú a neprinášajú mi nič pozitívne,“ zdôverila sa Mamba svojim fanúšikom i neprajníkom zo sociálnych sietí.

​Sympatická herečka zdôraznila, že na Facebooku a Instagrame chce byť najmä pre svojich verných fanúšikov, ktorých však nechce ukrátiť o zaujímavé informácie či fotografie. Práve preto sa rozhodla pre kompromis. „Viem, že týmto krokom sa pripravím aj o pozitívne komenty, ale to je obeta, ktorá stojí za to. Rozhodla som sa, že tu na Instagrame vypnem funkciu komentovania. Na Facebooku zas prestávam týmto momentom postovať,“ napísala Mamba pod svoj status na oboch sieťach súčasne. V najbližšom čase sa teda bude herečka a speváčka sústrediť len na zverejňovanie nevyhnutných vecí, pri ktorých sa hejteri nebudú môcť vybúriť. „Mrzí ma, že to musím riešiť takto radikálne, ale inak sa, bohužiaľ, nedá. Chcem mať pozitívny, pokojný život a toto je pre mňa tým pádom základná vec. Verím, že to pochopíte. Ďakujem,“ dodala Mamba na záver. So svojimi fanúšikmi tak plánuje komunikovať najmä cez priame správy. Veríme, že tento krok napokon padne na úrodnú pôdu a Mamba načerpá novú energiu.

...Ludia maju casto pocit, ze sa musia vyjadrit ku vsetkemu, co sa ich netyka ?.. mudruju-hlavne ked o niecom nemaju ani sajnu ??.. Alebo si len tak zavrtaju otravnym komentom.. A v neposlednom rade su aj taki, co si na internet chodia precvicovat svoje skills v obore "vulgarizmy" a "nezmyselny nikamneveduci hejt".. Ano, som poväcsine casu smejo, ale viem byt aj poriadne nahnevana.. A tento krat moj hnev dosiahol stadium, kedy si hovorim DOST.. V podstate ma komenty ludi od zaciatku fungovania mojich soc.sieti iba vytacaju a neprinasaju mi nic pozitivne.. Niektori ludia maju pocit, ze o mne mozu rozhodovat, prevychovavat ma, kritizovat, urazat a komentovat kazdy moj krok.. Ale ja tu nie som na to.. Som tu, lebo chcem mojich naozajstnych, pravych fanusikov informovat, dat im kusok mna.. Lenze ti mi pisu krasne osobne spravy.. V polke komentov naozaj najdem iba "kopance".. Väcsina z vas si ani neuvedomuje, ze toto uz hranici so sikanou a ze tym mozu cloveku naozaj ublizit.. A mna uz nebavi stale kontrolovat, ci niekde nie je nejaky zlomyselny vulgarizmus a podobne.. Viem, ze tymto krokom sa pripravim aj o pozitivne komenty, ale to je obeta, ktora stoji za to.. rozhodla som sa, ze tu na instagrame vypnem funkciu komentovania.. Na Facebooku prestavam tymto momentom postovat (kedze tam komenty zatial vypnut neviem)-ak by sa mi to nahodou podarilo vypnut, postovanie obnovim.. Dovtedy budem na FB iba robit veci, ktore sa tu nedaju: share-ovat clanky, youtube a linky.. Ked sa ma niekto bude chciet nieco spytat, alebo ma kontaktovat, kludne moze cez spravy-tak ako aj doteraz :) Ked sa vas budem chciet ja na nieco opytat, komentovanie vam povolim ;) Mrzi ma, ze to musim riesit takto radikalne, ale inak sa bohuzial neda.. Chcem mat pozitivny, pokojny zivot a toto je pre mna tym padom zakladna vec.. Verim, ze to pochopite.. Dakujem..

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

 Všetky epizódy seriálu Pravá tvár nájdete v našom bezplatnom archíve!