Krásne, zvodné a sexi: Z hviezd Pravej tváre sme spravili dokonalé modelky!

Pozrite sa ako sa zmenili, keď ich vzala do parády odborníčka.

Obľúbený seriál Pravá tvár nie je len zmes skvelých životných príbehov ľudí, v ktorých sa nájde každý z nás, ale tiež tou najlepšou kombináciou pravej ženskej krásy. Práve na ňu sme sa zamerali na nedávnom fotení, v ktorom si zobrala do parády odborníčka hlavné hviezdy seriálu. Na fotkách v šatách z dielne módnej návrhárky Moniky Lacekovej sú herečky zo seriálu Pravá tvár - Jana Labajová, Monika Horváthová a Dáša Mamba Šarkozyová a tiež chalani Juraj Ďuriš, Marek Geišberg a Richard Autner. Módna návrhárka Monika Laceková je skutočnou odborníčkou vo svojom odbore. So svojou značkou MOLA COUTURE navrhla outfity na fotenie. Spoločenské šaty dievčatám nielen navrhla, ale aj šila. Šperky – korunky, čelenky či opasky – sú takisto jej práca. U chalanov zas mala Monika na starosti celkový styling.

Pravá tvár - Dievčatá si zobrala do parády módna návrhárka Monika Laceková Pravá tvár - Dievčatá si zobrala do parády módna návrhárka Monika Laceková Zdroj: Pravá tvár - Dievčatá si zobrala do parády módna návrhárka Monika Laceková (Facebook - Mola design - Mola couture)

​Šaty z dielne MOLA COUTURE sú vždy variabilné, môžu byť vyhotovené v rôznych farbách. Dlhé, krátke či sexi len v bielizni alebo so spodničkami či sukňou navrchu, všetko je len a len na vás. Ich využitie je skutočne všestranné, hodia sa na svadbu, ples i stužkovú. Monika ich šije na mieru, ale aj požičiava vo svojom ateliéri. Pozrite si vo videu, ako to vyzeralo na našom „fotošútingu“ s hviezdami Pravej tváre. Čistá dokonalosť!

​Sledujte seriál Pravá tvár v dvoch častiach za sebou zajtra o 20:35 na JOJke!