Hviezda Pravej tváre je v tom: Hrdým otcom bude tento herecký kolega!

Gratulujeme Monike Horváthovej.

Čakajú prírastok. Hviezda seriálu Pravá tvár Monika Horváthová je už zopár mesiacov v tom. Na vytúžený okamih sa mladá a sympatická herečka pripravuje so svojím priateľom a otcom vytúženého dieťatka - hercom Matejom Marušinom. Toho sme zastihli na nakrúcaní pripravovanej minisérie Trhlina na námet bestselleru Jozefa Kariku. "Na to sa nedá pripraviť, nedá sa na to naučiť, ale tešíme sa. Veríme, že bude zdravé a to je podstatné," povedal nám Matej, ktorý však zatiaľ nechcel prezradiť pohlavie prírastku. 

​Túto úžasnú informáciu sa pôvodne Monika dozvedela počas návštevy kamarátky vo Viedni. Krátko nato prišla za Matejom, ktorý mal tesne pred predstavením, aby mu oznámila túto radostnú novinu. "Došla tam za mnou a povedala mi to. Môžem povedať, že to bolo prvé predstavenie v mojom živote, z ktorého si nič nepamätám," netajil herec svoje nadšenie.

Matej pritom ani nevedel, ako má zareagovať, bol totiž totálne v rozpakoch. Dnes sú spolu s Monikou najšťastnejšími ľuďmi. "Čakáme uprostred leta, žeby to mohlo prísť. Monika je už na dovolenke, za sebou má posledné predstavenie. Nejakým spôsobom to budem musieť ťahať ja a nejako sa toho nebojí. Ide o to, aby bolo dieťa zdravé," dodáva Marušin.