7885144c3f95cdf21c0f8bbd2f6479e7.jpg

Monika Horváthová sa teší z malej dcérky: Takéto netradičné meno jej dala!

Mladá herečka nám prezradila viac o svojej novej láske.

​Jedny z najkrajších chvíľ života v týchto dňoch zažíva mladá herečka a hviezda seriálu Pravá tvár Monika Horváthová. Tej sa len nedávno narodila krásna dcérka, ktorá im spolu s priateľom, hercom Matejom Marušinom robí najväčšiu radosť. Dievčatko dostalo na Slovensku nie úplne bežné meno, volá sa Melánia. Monika rodila v ružinovskej nemocnici a podľa jej slov to bol najlepší výber, aký mohla urobiť. „Bol tam úžasný personál aj prostredie. Krásne zrekonštruované pôrodnické oddelenie a aj oddelenie šestonedelia. Mala som aj skvelé spolubývajúce a musím priznať, že mi bolo aj trošku smutno, keď sme odchádzali,“ spomína si na jedny z najkrajších chvíľ života Monika.

Monika Horváthová s dcérkou Monika Horváthová s dcérkou Zdroj: joj.sk

​Mladá herečka zároveň dodáva, že malá Melánia je veľmi pokojné a trpezlivé bábätko. Navyše pekne papá tak, ako má a stále spinká. „V nemocnici som ju mala problém zobudiť niekedy aj po piatich hodinách a sestričky ju volali Ruženka,“ smeje sa Monika. Samotný pôrod bol pritom pomerne náročný. Celkovo trval od prvých kontrakcií až po narodenie dieťatka neuveriteľných 29 hodín. Napokon však malo všetko rýchly spád a to, že už ide skutočne rodiť, sa Monika dozvedela až 10 minút predtým. Pri pôrode jej asistoval aj jej priateľ Matej, hoci to pôvodne neplánoval, keďže chcel počkať na chodbe. "Ani sa nenazdal, zrazu mi stál za hlavou a dýchal so mnou,“ dodáva Monika.

Monika Horváthová a jej prírastok - malá Melánia Monika Horváthová a jej prírastok - malá Melánia Zdroj: instagram @mon.horvath