Spoznajte kompletné seriálové rodinky: Predstavujeme vám hlavných hrdinov seriálu Prázdniny!

Okamžite si ich zamilujete.

Už zajtra štartujeme nový komediálny seriál Prázdniny, ktorý nás zavedie do prekrásneho a najmä pokojného prostredia Kopaníc. Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu, chcú svojim deťom dokázať, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez výdobytkov modernej doby. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov bez mobilov a počítačov. To sú prázdniny, na aké nezabudnete ani vy.  
Akí sú naši hlavní hrdinovia a čo majú naši herci spoločné so svojimi postavami?

Ľuboš Kostelný

Vždy na všetky situácie pripravený, pedantný a mentorský Jano Jančich, je pre všetky postavy terčom zábavy – detí aj Laca a Zdena. Jeho pedantnosť a horlivosť sa mu veľakrát vypomstí. Ukáže sa, že veľa vecí, ktoré si pamätá z detstva, si pamätá zle.

Na prvý pohľad sa zdá, že postava učiteľa nemôže mať s Ľubošom Kostelným nič spoločné, pravda, je však taká, že na seba prezradil, že už ako malý sa rád hrával so sestrou na školu. Diktoval diktáty, príklady a tak. Okrem toho je pedagógom na VŠMU a tomuto poslaniu sa odovzdal telom i dušou. Aj napriek tomu, že sám deti nemá so všetkými sa zblížil a vo voľných chvíľach rád počúval detské vtipy. Dokonca im tajne kupoval sladkosti.

Prazdniny - manzelia trio gitara Prazdniny - manzelia trio gitara Zdroj: joj.sk

Tomáš Matonoha

Laco Lehotský je muzikant telom i dušou a to isté môžeme povedať aj o Tomášovi Matonohovi, ktorý má vlastnú skupinu, skladá hudbu aj texty. Hrá na gitare i klavíri a tiež spieva. Jemu bola postava skoro šitá na mieru. Na scény, kde mal hrať a spievať sa vždy špeciálne pripravoval, musel mať svoju gitaru alebo kvalitné klávesy. Na známe slovenské hity, dokázal z fleku urobiť nový aranžmán. Keďže má doma 4 deti, prestávky rád trávil sám v izbe s klobúkom na hlave.

Marko Igonda

Zdeno Marcínek je jednoduchý športovec a ako Marko Igonda o sebe hovorí – on je obyčajný chlapec z Trnového. Postava Zdena mu bola blízka, lebo sa na nič nehrá. V skutočnosti má doma dcéru v rovnakom veku ako je Lily a tá mu vraj dáva tiež zabrať. Aj keď Markovi to zapína oveľa rýchlejšie, na Zdenovom oneskorenom chápaní sa vždy zabavil a bravúrne ho zahral. Jeho nechápavý pohľad mal zvládnutý tak, že už sme niekedy na pľaci nerozoznali, či hrá Zdena alebo je to Marko.

Karolínka Kubánková

Lily je rozmaznaná manipulátorka, ktorá dostane vždy to, čo chce. Klaudia ju rozmaznala, lebo ju dlhú dobu vychovávala sama. Keď sa vydala za Zdena, Lily sa rozhodla, že mu urobí zo života peklo. Ale na Myjave si Zdena obľúbi a dokonca sa skamaráti so svojimi novými bratrancami a sesternicami.

Prazdniny - deti Prazdniny - deti Zdroj: joj.sk

Adelka Heftyová

Anežka je malá mudrlantka a bifľoška. Rada sa učí a vie viac ako, ktorýkoľvek gymnazista. Je to Janov miláčik. Je vo všetko správna, hovorí pravdu, niekedy aj vtedy keď netreba.

Miška Rovňáková

Mária je prvorodená Janova dcéra. Dievčenské veci ju veľmi nezaujímajú. Radšej súperí s chalanmi. Dokáže vyliezť na ktorýkoľvek strom a prebije hociktorého chalana.

Prazdniny - Mária, Gorazd a Anežka Jančichovci Prazdniny - Mária, Gorazd a Anežka Jančichovci Zdroj: joj.sk

Andy Kummer

Gorazd ja druhorodený Janov syn, ktorý okrem toho, že má trochu morbídne sklony, je to úplne normálny chalan. S bratrancom Ondrejom stále bojujú o to, kto bude vodcom skupiny.

Markus Filipko

Ondrej je celý po svojom otcovi – okrem toho, že rád stávkuje o peniaze, vždy stojí za každým prúserom na čele ON. Ničoho sa nebojí a po otcovi zdedil aj dar výrečnosti.

Samko Kenedy

Miško má trochu svoj svet, kde na prvom mieste je jedlo. Nie je príliš na šport a skôr sa zblíži s dievčatami ako s chalanmi. Po otcovi zdedil hlavne dobrý vkus na ženy.

Prazdniny - manzelky 2 Prazdniny - manzelky 2 Zdroj: joj.sk

Manželky

Kristína Greppelová ako Klaudia - Trochu hysterická, doteraz slobodná matka – úzkostlivá a stále zamilovaná do Zdena. Kristína naopak nie je hysterka, skôr veci rieši s nadhľadom a humorom. O to bolo pre ňu zaujímavejšie takúto postavu vytvoriť. So svojou kolegyňou z nemocnice a kamarátkou Dášou Lehotskou (Lucia Siposová) sa dokonale dopĺňali – tá si na rozdiel od nej užíva slobodu bez detí a rada si do Klaudie vždy rýpla a nielen do nej, ale aj do Mariky (Zuzana Norisová). V súkromí a aj na pľaci, je to práve naopak. Kristína je tá, čo si zo všetkého robí srandu a rýpne si do Lucie aj Zuzky. Marika je rodine založená a je veľmi nekonfliktná a milá – to majú so Zuzkou spoločné.

Sledujte štart nového komediálneho seriálu Prázdniny už zajtra o 20:35 na JOJke!