Viete si predstaviť metalovú verziu skladby Prázdniny? Vypočujte si jedinečné prevedenie od kapely Massriot!

Chalani sa so skladbou vyhrali.

Po celom Slovensku sa nesie nová skladba. Herci zo seriálu Prázdniny naspievali titulnú pesničku k tomuto seriálu a jej úspešnosť nás milo prekvapila. Do súťaže o gitaru podpísanú hercami ste nám posielali množstvo videí, kde spievajú buď vaše deti alebo vy túto pesničku a tešíte sa z nej. 

S originálnou verziou tejto pesničky prišla aj kapela Massriot z Rožňavy, ktorej lídrom je známy spevák Robo Šimko a tejto úlohy sa zhostila na výbornú. Z našej seriálovej skladby spravili trošku drsnejšiu verziu: „Páčil sa nám pozitivizmus, čo z tej skladby doslova srší, je tam spomenutá rodina a Massriot je takisto jedna rodina, našim mottom je HUDBA- RODINA-MASSRIOT a tak sme sa rozhodli túto pieseň prerobiť na náš obraz,“ prezradil Robo dôvod výberu. Kapele sa darí a momentálne pracuje aj na svojom novom albume. Zaujímalo nás, či si dokážu nájsť čas a pozrú si Prázdniny: „Bohužiaľ len tak útržkovito, keďže máme veľa práce s novou doskou a ďalšími projektmi, ktorým sa venujeme, ale zaujalo ma jednak, že je tam dobrá kamera, super herci a ako celok je to veľmi pozitívne, kvalitné a milé,“ dodáva. Zdá sa teda, že táto skladba so seriálom zaujali aj slovenský hudobný svet.

Ak ste nestihli seriál Prázdniny sledovať v premiére, už zajtra si ich môžete vychutnať v repríze o 18:00 na JOJke alebo ho nájdete aj v našom archíve!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora