Spravili si poriadny výlet: Viete, na aký hrad zobrali chlapi svoje deti?

Spoznávate ho na videu?

Dnes nás čaká opäť veľa zábavy a smiechu pri seriáli Prázdniny. Tento krát si Jano pripravil pre svoju partičku výlet na hrad. Aj keď sa deťom veľmi nechcelo, nakoniec ich hore čakala zaručená odmena. Problém bol však v tom, že hrad bol ešte zatvorený a nebol spustený. Preto medzi deťmi aj chlapmi vládlo veľké napätie. To vyústilo až do hádky medzi Gorazdom a Ondrejom, ktorí do seba začala sácať. Oddeliť sa ich snažila Mária, ktorá v seriáli zastáva mladé dievča so sklonmi ku spravodlivosti. Počas toho však spadla na zem a nepríjemne si udrela nohu. Okamžite volali sanitku a tá Máriu a Jana previezla do nemocnice. 

Dvaja chlapi teda zostali s piatimi deťmi a snažili sa vyriešiť situáciu, v ktorej sa ocitli. Preto sa na hrad vybrali aj napriek tomu, že bol ešte zatvorený. No ten výhľad stál naozaj za to. Na viacerých záberoch je vidieť, na ktorý hrad sa vybrali. Viete ho spoznať podľa videa? 

Toto však nie je všetko a v tejto časti si užijú zvláštne chvíle nielen chlapi, ale aj ich manželky. Sledujte seriál Prázdniny už dnes o 20:35 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora