Prazdniny - deti vo bundách

Veľký bonus pre všetkých fanúšikov Prázdnin: Pripravujeme pre vás veľké prekvapenie!

Už teraz sa máte na čo tešiť.

Tento rok bude v znamení tých pravých prázdnin aj na vašich televíznych obrazovkách. Len koncom októbra sme ukončili niekoľkomesačnú náročnú výrobu druhej série populárneho seriálu Prázdniny a už onedlho sa všetci hrdinovia stretnú na spoločnom nakrúcaní ešte raz. Pre všetkých fanúšikov plánujeme ešte tento mesiac výrobu špeciálneho zimného dielu, v ktorom sa môžete tešiť nielen na to, ako naše rodiny prežijú Vianoce, ale aj na ich spoločný prázdninový výlet plný dobrodružštiev. Rodičia s deťmi sa totiž vyberú na lyžovačku do hôr, kde ich však namiesto pohodovej dovolenky v tatranskom hoteli čakajú veľké prekvapenia. 

Na čo všetko sa môžeme tešiť v zimnom špeciáli?

Naši prázdninoví hrdinovia sa tentokrát vyberú spoločne na lyžovačku do hôr. Všetko majú naplánované a už sa nevedia dočkať, kedy si chlapi s deťmi zalyžujú a ženy si oddýchnu v hotelovom wellnesse. To by však neboli Prázdniny, keby šlo všetko ako po masle. Najmä, keď sa má o ubytovanie a program postarať Jano Jančich. A tak naše rodiny namiesto pohodovej dovolenky v tatranskom hoteli zažijú nečakané dobrodružstvá v chate na samote. Ešte predtým však uvidíme aj to, ako prežívajú Štedrý deň. Ani ten sa nezaobíde bez prekvapení.

Ešte pred vianočným špeciálom Prázdnin vám už čoskoro prinesieme aj celú druhú sériu seriálu, pri ktorej si prídu opäť na svoje úplne všetci.

Všetky epizódy prvej série Prázdnin nájdete v našom bezplatnom archíve!