Nakrúcanie vianočných Prázdnin sa nezaobišlo bez problémov: Toto tvorcov potrápilo najviac!

Našťastie si všetci poradili.

Koniec roka bude v znamení tých pravých prázdnin aj na vašich televíznych obrazovkách. Obľúbený rodinný seriál Prázdniny sa už onedlho vracia na televízne obrazovky vďaka špeciálnemu zimnému filmu, ktorý odvysielame už v stredu 19. decembra o 20:35 na JOJke. Obľúbených hrdinov v tak trocha netradičnej polohe. Chalupu na Myjave vymenia za chatu na Liptove a lyžiarsky svah. Tento špeciálny film bude mapovať obdobie od Štedrého dňa až po Silvester. Štedrý deň všetci zažijú v Bratislave. Uvidíme aj to, ako každá rodina oslavuje, čo robia v tento deň a aké majú zvyky. Následne sa všetci vyberú na lyžovačku. Môžete sa tešiť nielen na to, ako naše rodiny prežijú Vianoce, ale aj na ich spoločný prázdninový výlet plný dobrodružstiev. Rodičia s deťmi sa totiž vyberú na lyžovačku do hôr, kde ich však namiesto pohodovej dovolenky v tatranskom hoteli čakajú veľké prekvapenia. 

​Film Prázdniny vianočné dobrodružstvo sme nakrúcali začiatkom roka 2018 v malebnom prostredí Oravy a Liptova. Keďže sú však zimy čoraz miernejšie už aj na horách, tvorcovia sa obávali najhoršieho - nedostatku snehu. To sa našťastie podarilo zažehnať vďaka vysokopoloženej chate v katastri obce Malé Borové. "Nájsť lokáciu nebolo nič jednoduché. Chatu sme napokon síce našli, a máme aj sneh, ale bojíme sa, aby nezmizol každú chvíľu, lebo nám je dosť teplo," prezradila počas nakrúcania scenáristka Kristína CIbulková. A hoci stáť 12 hodín denne na pľaci v zime nebola žiadna sranda, oni sa však predsa len modlili, aby prišla ešte väčšia zima. Počas nakrúcania totiž panovali teploty nad nulou a keby trocha viac zapršalo, so snehovou pokrývkou by sa všetci mohli nadobro rozlúčiť. Nič také sa našťastie nekonalo a tvorcom sa podaril nakrútiť nádherný film. Ten uvidíte už o pár dní na vašich obrazovkách. 

Hlavní hrdinovia filmu - Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo Hlavní hrdinovia filmu - Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo Zdroj: TV JOJ

Na čo všetko sa môžeme tešiť v zimnom špeciáli?

Naši prázdninoví hrdinovia sa tentokrát vyberú spoločne na lyžovačku do hôr. Všetko majú naplánované a už sa nevedia dočkať, kedy si chlapi s deťmi zalyžujú a ženy si oddýchnu v hotelovom wellnesse. To by však neboli Prázdniny, keby šlo všetko ako po masle. Najmä, keď sa má o ubytovanie a program postarať Jano Jančich. A tak naše rodiny namiesto pohodovej dovolenky v tatranskom hoteli zažijú nečakané dobrodružstvá v chate na samote. Ešte predtým však uvidíme aj to, ako prežívajú Štedrý deň. Ani ten sa nezaobíde bez prekvapení.

Sledujte film Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo v stredu o 20:35 na JOJke!