Samko Kennedy sa na istý čas musel vytratiť z nakrúcania: Mal na to vážny dôvod!

Ako si s tým tvorcovia poradili?

​Mimoriadne obľúbený seriál Prázdniny štartuje už v utorok so svojou treťou sériou. Pribudne množstvo zmien a medzi nimi napríklad aj nová postava Vencu, českého dieťaťa, ktoré si zahral mladý herec Ondřej Sýkora. Aj v tejto sérii sa museli tvorcovia popasovať s mnohými výzvami a nečakanými problémami. Veľkou výzvou bola aj informácia od rodiny Samka Kennedyho, predstaviteľa Miška Lehotského, o tom, že Samko nebude na tri týždne k dispozícii na nakrúcanie. "Môj strýko sa práve ženil, takže som musel ísť do Írska, odkiaľ pochádza. Musel som trocha vynechať nakrúcanie Prázdnin. Konkrétne išlo asi o tri týždne. Vymeškal som asi dve časti, ale tie sme dorobili napokon v Bratislave," prezradil nám samotný Samko. Ako však dodáva, pre divákov jeho absencia nebude vôbec citeľná.

​To všetko vďaka šikovným scenáristom, ktorí prispôsobili scenár Samkovi. O tejto informácii totiž vedeli dostatočne vopred, a tak nechali jeho seriálového Miška v Bratislave po 4. diel. "Vymysleli sme mu linku, že vyhral spevácku súťaž a finále sa koná už počas dovolenky na chalupe. Vychádzali sme zo samotného Samka, ktorý spieva. Jeho túžba byť na chalupe s ostatnými je taká veľká, že sa pokúsi tam prepašovať v kufri auta," prezradila nám scenáristka Prázdnin Kristína Cibulková. 

Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré a takejto originálnej zápletke napokon boli tvorcovia nesmierne vďační. Príjemne totiž ozvláštnila tretiu sériu. "Myslím, že aj Samko Kennedy tak trochu prežíval všetko ako Miško, bol dosť nešťastný, keď boli decká na Myjave a on musel chodiť domov, lebo nebol v obrazoch a na niektorých výletoch. Decká sa potom radšej pred ním tvárili, že nič zaujímavé sa nestalo, ale aj tak sa to nezaobišlo bez sĺz," priznala scenáristka. Ako to celé napokon dopadlo, už uvidíte v samotnom seriáli od utorka. 

Tretiu sériu Prázdnin štartujeme už v utorok o 20:35 na JOJke!