Prečo by ste mali pozerať Prázdniny? Toto vám odporúčajú Miška a Samko!

Bude to veľmi zaujímavé.

Prázdniny - Ondřej Sýkora ako postava Vencu Prázdniny - Ondřej Sýkora ako postava Vencu Zdroj: TV JOJ

Na obrazovky JOJky prichádzajú už v utorok večer ďalšie dobrodružstvá a kopec zábavy s treťou sériou obľúbeného seriálu Prázdniny. Deti sa už nevedia dočkať toho, kedy pôjdu s otcami na chalupu. Otcovia však tento rok majú hlavu plnú povinností. Jano sa stal zástupcom riaditeľa v škole a musí cez leto zostaviť rozvrhy. Zdeno sa stal učiteľom telesnej výchovy a musí si dorobiť pedagogické minimum, a preto ho v lete čaká príprava na skúšky. Laco zavesil Ofsajd na klinec, ale na leto mu pribudne jedno dieťa – jeho malý brácha Venca. 

V nových životných situáciách sa chlapi vyberú s deckami na chalupu. Jano a Zdeno sú zaneprázdnení. Jano si berie so sebou papierovačky. Zdeno sa učí na skúšky. Jedine Laco si užíva dovolenku a stojí pri deťoch, ktoré sú z toho nešťastné. Vrcholom je, keď zistia, že Jano si tento rok neurobil zoznam aktivít a výletov, čo budú počas dovolenky robiť. Decká zoberú organizáciu do svojich rúk, otcom zakážu mobily a program vymyslia samy. Okrem výletu na Novozélandskú farmu, zažijú napríklad plavbu na Baťovom kanáli, zostroja si vlastnú šmykľavku a tiež nájdu poklad, ktorý pred tridsiatimi piatimi rokmi zakopali ich otcovia. 

​A čo vám odporúčajú samotní detskí herci Miška Rovňáková a Samko Kennedy? "Na všetko dobré, na veľmi veľké výlety. Budú sa šmýkať na vlastnoručne urobenej igelitovej šmýkačke. Bude tam nová postava Vencu, ktorá bude veľmi zaujímavá. Ondro je veľmi milý a super sa s ním pracuje. Je veľmi dobrý chlap a skromný človek. Bez neho by tretia séria nebola treťou sériou Prázdnin," zhodli sa Miška so Samkom. Okrem toho nám prezradili aj to, že v piatom dieli sa môžeme tešiť na nebezpečnú hru, v ktorej sa budú unášať ľudia. Máte sa teda rozhodne na čo tešiť. 

Tretiu sériu Prázdnin štartujeme už v utorok 5. marca o 20:35 na JOJke!