Ohrozené nakrúcanie Prázdnin: Ondřejovi Sýkorovi prišlo na pľaci nečakane zle!

Nakrúcanie seriálov sa málokedy zaobíde bez nečakaných komplikácií. Mladému českému hercovi prišlo počas nakrúcania obrazov na novozélandskej farme nevoľno. Aj napriek tomu však siahol na dno svojich síl a svoje scény odohral tak, akoby bol úplne fit.

V tretej sérii Prázdnin sa už medzičasom dokonale "zabývala" aj nová postava Vencu, ktorého stvárňuje mladý český herec Ondřej Sýkora. Rovnako rýchlo ako si zvykli diváci na novú postavu, si zvykol aj samotný Ondro na nakrúcanie. Tvorcovia teda vybrali na kastingu v Brne spomedzi 60tky chalanov najlepšie, čo mohli. Ondra navyše odobrili aj ostatné decká, a tak tento mladý Čech medzi ne dokonale a rýchlo zapadol.

Prázdniny - Ondřej Sýkora na chalupe Prázdniny - Ondřej Sýkora na chalupe Zdroj: TV JOJ

​Nakrúcanie zvládol na výbornú. Veľmi mu v tom pomohol najmä Markus, ktorý si ho vzal pod ochranné krídla. Jediným problémom pre Ondra bolo nakrúcanie na novozelándskej farme. Mladému hercovi bolo nevoľno a musel sa veľmi premáhať, aby napokon zahral všetky svoje obrazy bez toho, aby to divák postrehol. Okrem toho bolo zle aj jeho seriálovej kolegyni Miške Rovňákovej. Aj preto sa napokon nakrúcanie na tejto farme predĺžilo oproti plánom o jeden deň. Našťastie však nešlo o nič vážne a obaja sa dali raz-dva dokopy. 

Sledujte seriál Prázdniny každý utorok o 20:35 na JOJke!