Prázdniny opäť zožali obrovský úspech: Dočkáme sa definitívne aj štvrtej série?

Tretia séria Prázdnin defintívne vošla so svojou desiatou časťou do finále. Diváci však nemusia smútiť. Už teraz sa začína rodiť nová, v poradí štvrtá séria tohto mimoriadne obľúbeného seriálu.

V utorok večer ste mali možnosť vidieť na obrazovkách JOJky poslednú časť tretej série obľúbeného seriálu Prázdniny. Veselé dobrodružstvá na Kopaniciach sa tak síce nateraz skončili, no nie nadobro. Ako prezradil samotný režisér seriálu Ivan Predmerský, diváci nemusia smútiť a opäť sa majú na čo tešiť. Prázdniny sa totiž definitívne dočkajú aj svojej štvrtej série. Tá už vstupuje do poslednej fázy pred samotnou realizáciou. Jej nakrúcanie začne už o pár týždňov.

Decká tak opäť zažijú nádherné mesiace plné zaujímavých chvíľ na nakrúcaní, ktoré si pochvaľovala aj nová herecká posila v podobe mladého českého herca Ondřeja Sýkoru. Ten sa pred časom vyjadril, že išlo o jeho najkrajšie prázdniny v živote. A my sa mu ani nečudujeme. Aj samotný režisér potvrdil, to, čo aj ostatní herci. Ondro zapadol do seriálu dokonale nielen na obraze, ale aj za kamerami. Samotné nakrúcanie seriálu je pritom oveľa náročnejšie než klasická výroba v ateliéri. Používajú sa špeciálne techniky, vrátane auta s vysúvacou plošinou, ktoré sa používa na dynamické zábery či drony, prísavky na nakrúcanie v aute a iné náročné druhy. No výsledok vždy rozhodne stojí za to. Viac sa dozviete vo videu HORE!