FOTO! Kristína Greppelová sa stala dvojnásobnou maminou: Aha, aká je jej dcérka rozkošná!

Predstaviteľka Klaudie z obľúbeného seriálu Prázdniny, ktorého 4. séria sa začne od septembra opäť vysielať, sa stala po druhý raz maminou, keď manželovi Tomášovi Palonderovi priviedla na svet dcérku.

Sympatická herečka Kristína Greppelová práve prežíva najkrajšie chvíle svojho života. V utorok totiž priviedla na svet dvoje druhé dieťa – dcérku Charlotte. Spolu s manželom, tiež hercom a spevákom Tomášom Palonderom, sa z príchodu malej princeznej nesmierne tešia a žiaria šťastím. „Ja som šťastná, že sme konečne spolu a zdravé. To je najväčší zázrak. Nič iné ma už teraz netrápi. Malá Charlotte mala 3,9 kg a 50 cm a zatiaľ veľa spinká, tak sa modlím, aby jej to vydržalo, láske mojej krásnej,“ povedala novopečená mamička pre televíziu JOJ. Tehotenstvo a pôrod si pred časom vyskúšala aj v seriáli Prázdniny, v ktorom hrá gynekologičku a taktiež tam počas uplynulých troch sérií aj porodila malého syna Oskarka.

Greppelová v súvislosti s mamičkovskými povinnosťami, pochopiteľne, ostala na materskej dovolenke. Pred časom sa verejne vyjadrila k sume, ktorá jej na účte pípla od štátu ako takzvaná „materská“. Jej výška ju totiž nemilo prekvapila. Tento list som dnes dostala zo sociálky, do ktorej poctivo platím od svojich 18 rokov! Výsledkom toho je 12,18 € na deň materskej dovolenky. Je to hanba,“ skonštatovala vtedy znechutená herečka. Hnev na štát však prevážilo šťastie z rozkošnej princeznej, ktorá svojim rodičom robí radosť už od prvých minút na tomto svete.

Novopečeným rodičom gratulujeme a mamičke s bábätkom želáme veľa zdravia!