Z rozkošného dievčatka je už veľká tínedžerka! Takto sa zmenila Lily zo seriálu Prázdniny!

Čas nikto z nás nezastaví a najrýchlejšie si jeho plynutie všimneme na deťoch. Príkladom je Lily zo seriálu Prázdniny, ktorá za štyri roky vyrástla a z rozkošného dievčatka sa zmenila na usmievavú tínedžerku.

Hviezda seriálu Prázdniny Karolínka Kubánková už poriadne vyrástla. V roku 2016, kedy získala úlohu rozmaznanej Lily Marcínekovej, mala len 9 rokov, dnes je z nej už veľká tínedžerka. Za tie štyri roky vyrástla a pomaly ale iste sa mení na mladú slečnu.

Karolínka má k herectvu naozaj blízko. Vyrastala v divadelnom prostredí, často sa hrávala v zákulisí Divadla Aréna, kde jej mama pôsobila ako šéfdramaturgička. Herectvo pritom prvýkrát okúsila už ako trojročná v epizódnych úlohách rôznych seriálov. Navyše je talentovaná nielen pred kamerou. Karolínka sa venuje okrem herectva aj baletu a hrá na klavír.

​Karolínka sa, samozrejme, objaví aj v štvrtej sérií Prázdnin, ktoré na JOJke, budete môcť sledovať už túto jeseň. Nebude núdza o dobrodružstvo, zábavu a humorné situácie. Lily hrozí, že sa bude musieť presťahovať do Ostravy, keďže jej mama tam dostane lukratívnu ponuku. To jej ale ani trošku nepáči a tak spolu s otcom a Vlastou sa rozhodnú, že urobia všetko preto, aby si to Klaudia rozmyslela. Lily dokonca donúti Zdena, aby za maminým chrbtom tú prácu odmietol. Otec ani dcéra si nevedia predstaviť život v Ostrave. Najväčšiu paniku z ich odchodu má Vlasta, ktorá by sa tak nemala zrazu o koho starať. Ani ostatné deti nie sú nadšené z toho, že by Lily mala odísť. Je to predsa sesternica a kamarátka, a tak zorganizujú útek z denného tábora na chalupu. Ten sa však nevydarí a dokonca deti z tábora vyhodia. Ako to celé dopadne? To sa dozviete už čoskoro na JOJke. 

Na štvrtú sériu Prázdnin sa môžete tešiť už na jeseň na JOJke!