Čo bude v seriáli Prázdniny nové? Toto prezradila scenáristka!

Všade dobre, na chalupe najlepšie. V takom duchu sa bude niesť aj štvrtá séria obľúbeného seriálu Prázdniny. Pikošky prezradila samotná scenáristka Kristína Cibulková.

Hoci prešiel ďalší rok, v rodinách Marcínekovcov, Jančichovcov a Lehotských sa všeličo zmenilo, no nezmenené zostáva ich priateľstvo a radosť z toho, že sa pôjde zase na chalupu. Tam ich predsa čakajú tie najlepšie prázdniny. Ale kým sa tam dostanú, musia zdolať neľahké prekážky. V rodine Lehotských nastáva iný režim. "Laco Lehotský bude mať novú prácu. Stane sa kultúrnym dramaturgom v kultúrnom dome a vezme tú prácu veľmi, veľmi poctivo. Len si neuvedomí, že je to všetko preňho zrazu úplne nové. Zrazu musí ráno vstávať, od-do je v práci a že to má nejaké pravidlá," prezrádza scenáristka Kristína Cibulková. To však ani zďaleka nie je všetko. Moment prekvapenia len príde. "Na poslednú chvíľu zistí, že nemá nárok na dovolenku. Ako to vyrieši, to už uvidia diváci v seriáli," navnadzuje scenáristka.

​Aj deti sú zase raz o rok staršie. "Decká sú už väčšie. Keďže sú už na prahu puberty, nevyhýbame sa ani témam ako prvé lásky a prvé pusy," konštatuje Kristína Cibulková. Dokonca padne aj prvý bozk, no medzi kým, to zostáva nateraz pod rúškom tajomstva. Scenáristka tiež prezradila, ako sa s deťmi pracuje. Sú disciplinované, pripravené, keď idú na pľac a ako sa im učia scenáre? To sa dozviete vo videu HORE.

Na obľúbený seriál Prázdniny sa môžete tešiť už túto jeseň na JOJke!

Tagy: Prázdniny