Prázdniny po prázdninách: Poznáme dátum štartu obľúbeného seriálu!

Obľúbený seriál Prázdniny sa vracia na obrazovky JOJky. Aj túto jeseň sa môžete tešiť na situačný humor a bláznivé dobrodružstvá detí s otcami. Objavia sa aj nové postavy, ale aj staré známe tváre. Kedy sa na váš obľúbený seriál môžete tešiť?

Prešiel rok a hoci sa za ten čas veľa vecí udialo, niektoré zostávajú nezmenené. Priateľstvá pretrvali a tak sa všetci nevedia dočkať, kým vyrazia na obľúbenú chalupu. Kým sa tak ale stane, musia deti ešte vydržať v Bratislave. Rodičia ich zapíšu do denného tábora, čo sa im nepozdáva, pretože ony sú už predsa veľké. Dlho sa tam ani neohrejú, pretože ich hneď v prvý deň vyhodia. Samy však ostať nemôžu a dospelí musia chodiť do práce. Zdeno preto zavolá svoju mamu, nech decká postráži. Z Tante Oľgy, ako ju všetci volajú, ale nie je nikto nadšený. Nejako to však prečkajú, veď na nich tie najväčšie dobrodružstvá čakajú práve na milovanej chalupe.

​Obľúbený seriál plný zábavy a vtipných situácii sa na obrazovky televízie JOJ so svojou štvrtou sériu vráti už 2. septembra o 20:35 hod. Tešiť sa môžete nielen na staré známe tváre, ale aj na nové postavy. Chýbať nebudú ani výlety či dobrodružstvá. Keďže deti rastú, okrem zábavy niektoré zažijú aj svoje prvé lásky.

Pozrite si, čo prezradil o štvrtej sérii režisér Ivan Predmerský: 

Nenechajte si ujsť Prázdniny už 2. septembra o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Prázdniny