"Bifľoška" Anežka z Prázdnin už riadne vyrástla! Pozrite sa, ako sa zmenila!

Obľúbený seriál Prázdniny sa na obrazovky JOJky vráti už budúci týždeň. Opäť v ňom nebude chýbať ani múdra Anežka Jančichová. Pozrite, ako sa zmenila.

Vždy múdra Anežka Jančichová od prvej klapky poriadne vyrástla. Dnes je z nej už sympatická hnedooká slečna pred bránami puberty. Samozrejme, že nebude chýbať ani v štvrtej sérii, kde bude opäť vždy racionálna a bude všetkých zásobovať naučenými vedomosťami.

​Adelka Heftyová má so svojou seriálovou postavou veľa spoločného. Má zmysel pre spravodlivosť, je poriadkumilovná a rada sa učí. Je všestranne talentovaná, okrem herectva sa venuje aj hraniu na klavír, chodí na recitačné súťaže a veľa číta. Zo športov je jej blízka vybíjaná. Adelka je vždy stopercentne pripravená na nakrúcanie. Jej problémom sú len nočné scény, pretože je zvyknutá chodiť skoro spávať. Má však chápavých rodičov, ktorí ju v jej kariére veľmi podporujú. Hudobné nadanie zdedila po svojom otcovi, ktorý hrá na klavíri a gitare.

V rodine Jančichovcov vládne mier. Gorazd je stále v Kanade a dievčatá sa občas handrkujú, ale to je predsa normálne. Jana však trápi iná vec. Spolu s bratrancami sa rozhodli sa, že chalupu z časti zrekonštruujú a do rúk ju zverili Baranom. Tí však nedodržujú termíny a ich dovolenka sa preto stále odsúva. Keďže Laco má prácu a Zdeno problém s Ostravou, rozhodne sa, že on a Marika pôjdu na Baranov dohliadnuť. Čaká ich tam nemilé prekvapenie. Barani pracujú paralelne na inej stavbe a okrem toho Pišta je v Anglicku, takže za neho pracuje Indy. Pod Janovým prísnym dozorom však chalupu rýchlo dokončia.

Obľúbený seriál Prázdniny sa môžete užiť už 2. septembra o 20:35 hod. na JOJke!