Deti z Prázdnin bonzovali: Aké postavy medzi nich zavítajú?

V obľúbenom seriáli Prázdniny núdza o dobrodružstvo a zábavu nebude. Okrem známych tvárí sa pritom v epizódach objavia aj nové postavy. Ktoré to budú a čo na ne nabonzovali deti z Prázdnin?

Po roku sa opäť všetci nevedia dočkať, kedy konečne budú na chalupe. Veď tam je vždy najlepšie, nikdy nie je núdza o dobrodružstvá a veľa zábavy. Bez chalupy sa proste letné prázdniny nerátajú. Toto leto bude opäť plné bláznivých zážitkov, ktoré okorenia aj nové postavy. "Pribudnú medzi nás noví kamaráti," prezradila seriálová Anežka Jančichová. "V štvrtej sérii sa môžu diváci tešiť na dve nové postavy - Miňo a David," upresnil seriálový Venca Lehotský. "Ide o epizódne postavy a každá bude v inom dieli," doplnila Lily Marcíneková. "Nie sú to také nové postavy, ako keď prišiel Ondro za Venca, ale v zásade sú to nové postavy," upresnila Anežka.

Nové postavy

Tante Oľga (Eva Pavlíková)
Do deja prichádza Zdenova mama Tante Oľga. Je riaditeľkou prestížneho hotela vo Viedni a preto je zvyknutá na ukážkové správanie a poriadok. Keď sa stará o deti, vyžaduje od nich všetko to, čo od svojich zamestnancov. Deťom sa to, samozrejme, nepáči, a tak sa jej snažia celý deň osladiť. Tante Oľga sa však len tak ľahko nedá.

Marcel (Martin Nahálka) a Miňo
Marcel je najlepší kamarát Zdena, tiež futbalista. Prichádza na návštevu na chalupu aj so svojim 8-ročným synom Miňom. Obaja sú veľkí srandisti a vždy keď majú príležitosť si z niekoho vystreliť, tak to urobia. Terčom ich žartíkov sa stávajú naši chlapi a deti, ktorým sa na tom síce zabavia, ale chcú im to vrátiť. A tak sa ich výlet na hradné slávnosti mení na súboj, kto si z koho lepšie vystrelí.

Pozrite si, čo prezradil režisér Ivan Predmerský: 

Obľúbený seriál Prázdniny sa vracia na obrazovky JOJky už 2. septembra o 20:35 hod!

Tagy: Prázdniny