Zuzana Norisová sa stala dvojnásobnou mamičkou: Aha, aké krásne meno dala svojej dcérke!

Usmievavá herečka, známa zo seriálu Prázdniny ako Marika Jančichová, aktuálne prežíva tie najkrajšie dni. V pondelok popoludní sa totiž stala dvojnásobnou mamou, keď na svet priviedla rozkošnú dcérku. Aké meno jej dala?

Sympatická herečka Zuzana Norisová žije už dlhé roky so svojím životným partnerom, tiež hercom, Ondrejom Kovaľom. Spoločne vychovávajú sedemročnú dcérku Júliu a sú spolu veľmi šťastní. Tento týždeň im však pribudol ďalší dôvod na úsmev. Herci sa stali dvojnásobnými rodičmi, keď v Zuzana v pondelok popoludní priviedla na svet dievčatko. Bábätko sa pritom vypýtalo až 11 dní po termíne! Ahoj kamaráti a priatelia. Tak dnes po cca 11 dňoch prenášania konečne dorazila naša Liliana Kovalka,“ napísala herečka na sociálnej sieti. Najmladší člen tejto veselej rodiny mal pri narodení 3 670 gramov a meral 51 cm.

Zaujímavosťou je, že o Norisovej tehotenstve sa v spoločnosti vôbec nevedelo až do zhruba ôsmeho mesiaca tehotenstva. Herečka známa zo seriálu Prázdniny si totiž s mužom svoje súkromie prísne strážia a zo svojho života neprezrádzajú príliš veľa.  K utajeniu požehnaného stavu jej však dopomohla aj pandémia, v dôsledku ktorej sú zatvorené divadlá a neuskutočňujú sa spoločenské podujatia. Pred svetom šoubiznisu zatiaľ chránia aj sedemročnú Júliu. „Ešte má čas, ale neviem, čo by chcela robiť. Tento svet ju baví, ale nechcem ju do ničoho tlačiť,“ povedala pre super.cz. O to viac všetkých prekvapilo, že sa herečka na Instagrame pochválila čerstvou fotkou priamo z pôrodnice. Zuzka na nej pózuje s drobučkou dcérkou a napriek únave a vyčerpaniu po pôrode žiari šťastím.

Zdroj: Facebook/Zuzana Norisová

Novopečeným rodičom srdečne blahoželáme a prajeme veľa zdravia!