Z Lucie Bílé sa stáva podnikateľka: Do TOHTO investuje nemalé peniaze!

Lucie Bílá v sebe objavila podnikateľského ducha a využila covidový rok na to, aby investovala a renovovala. V rodných Otvoviciach už vlastní reštauráciu, kultúrny dom a teraz kúpila ďalšiu nehnuteľnosť, ktorá bude slúžiť ako dom služieb.

Aj keď kvôli ročnej pandémii prišla o turné a ďalšie desiatky vystúpení, tak s rukami v lone rozhodne nesedí. "Predtým sa ma stále niekto pýtal, kde je vlastne moje miesto a ja som sa to snažila vysvetľovať, ale už nie. Baví ma robiť veľa vecí, neznášam mrhať časom a len tak sedieť. Mám podnikateľského ducha a baví ma vymýšľať nové projekty a budovať," povedala pre český Blesk na krste CD dua Ben a Mateo.

Lucie si málokedy len tak sadne a nič nerobí, najradšej vymýšľa stále nové a nové projekty!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

A tak rok, kedy nemohla spievať využila na to, že zrekonštruovala svoje divadlo, vedľa neho otvorila obchodík so šperkami, ktoré vlastnoručne vyrába, v Otvoviciach urobila z hostinca reštauráciu a kúpila ďalší dom, kde budú služby pre miestnych ľudí. Posilňovňa, kaderníctvo, salón krásy... Proste všetko, čo v rodnej dedinke chýba. Lucka nedáva prácu len cudzím ľuďom, ale aj rodine. Syn Filip, ktorý sa vrátil zo štúdií v Paríži, sa v divadle stará o divákov a brat Karol je prevádzkovateľom. S chodom pomáha aj jej manažér a ďalší členovia rodiny.

Tagy: Lucie Bílá