Miki Hric ako sexuálny otrok: Pozrite si susedu Bežnú v sexi bielizni!

V Profesionáloch bude horúco!

Profesionáli prišli o svoju veľkú posilu, hovorkyňu Skarlet „Skajku“ Balážikovú. Keďže pre svoju nadváhu nezvládla pravidelné kondičné testy, musela opustiť policajnú jednotku. Jej kroky nasledujú na odtučňovaciu kúru a v seriáli sa bude naďalej objavovať prostredníctvom veselých historiek z chudnúceho procesu. Profesionáli však musia pokračovať aj bez nej. O rozruch sa tento týždeň postará niekto iný...

Do mestečka opäť prichádza majiteľ Tatier a širokého okolia Vladimír Bojo a s Josém Dusíkom rieši závažný problém. Chystaná sponzorská párty pre jedného z prezidentských kandidátov nevyšla a on má z toho poriadny malér. José mu zachráni kožu, keď mu ponúkne usporiadanie okázalej poľovačky na muflóny. To však ešte nevie, že muflóny v miestnom revíri vyhynuli.

Pomôže mu jedine Miňo Demovič, keď z Belize pošle loď plnú exotickej zveri. Okrem toho sa v mestečku objavuje Cirkus Mareš, za záhadných okolností sa stratí Karol Hůrka a Miki Hric naďalej trpí v podnájme u Bežnej, ktorá ho zneužíva na uspokojovanie svojich sexuálnych potrieb. Nenechajte si ujsť Profesionálov dnes o 21:30 na TV JOJ!

Čítajte viac: 

Helena Krajčiová ukázala svoju dcérku: Prečítajte si podrobnosti!

Rana pre Profesionálov: Nahradí Skajku nová sexi policajtka?

Čo sa nezmestilo do Profesionálov: Mikiho hanba, ktorá je takáto veľká!

Nevideli ste Profesionálov v televízií? Tak si ich pozrite v našom ARCHÍVE.