V Prokurátorke vás čaká hviezde herecké obsadenie: Aha, na aké zvučné mená sa môžete tešiť!

Od šiesteho septembra vás na JOJke čaká poriadna dráma a napätie. Dej dotvára skvelý výber hercov. Pozrite, v akých postavách sa predstavia!

Okrem Zuzany Mauréry, ktorá stvárni hlavnú postavu - prokurátorku Sáru Wolfovú - sa môžete tešiť na ďalšie zvučné herecké mená. Na čele tímu vyšetrovateľov kriminálneho oddelenia stojí major Viktor Bartoš, ktorého stvárni brilantný český herec Lukáš Vaculík. Viktor je starý mládenec, ku ktorému má Sára veľmi blízko, no predovšetkým sa pracovne rešpektujú. Je veľmi ležérny a pôsobí ako pohoďák, ak však ide do dutého, vie pritvrdiť,

Zdroj: TV JOJ

Sympatickú herečku Dominiku Morávkovú si diváci TV JOJ obľúbili v seriálovej Nemocnice. Z role zdravotníčky sa na chvíľu presunie do vyšetrovateľky Andy Kulajovej. Najmladšia členka oddelenia je veľmi cieľavedomá. Rada by sa kariérne dostala vyššie. Je ambiciózna a uspokojuje ju, keď odhalí klamstvo alebo usvedčí páchateľa. V súkromí však prežíva veľké trápenia s partnerom. 

Zdroj: TV JOJ

​Ďalšou vyšetrovateľkou je postava Idy Vámosy, ktorú stvárni herečka Marta Potančoková. Martu môžu poznať skôr fanúšikovia muzikálových predstavení, keďže túto oblasť herectva aj vyštudovala. Je však skvelým prekvapením, že ju uvidíme v úlohe nadporučíčky v novom seriáli. Jej postava má veľkú rodinu, preto veľmi ťažko znáša, ak sa riešia prípady, kde sú zasiahnutí maloletí. Vie byť poriadne prísna a ísť za pravdou za každú cenu!

Zdroj: TV JOJ

​Tím vyšetrovateľov dopĺňa skúsený IT-čkár Samo Vychodil. Toho stvárni v seriáli Ivan Martinka, ktorý je známy tiež ako bábkoherec, no diváci si ho môžu pamätať z nejedného televízneho projektu. Postava Sama je veľmi dôležitá, ak treba vypátrať o možných páchateľov informácie, ktoré o sebe sami nechcú prezradiť. Samo žije sám a je nezadaný.

Zdroj: TV JOJ

Prokurátorku prinesie TV JOJ na obrazovky už 6. septembra!