Nežná Dominika Morávková sa predvedie ako prísna kriminalistka: Takto ju bežne nevidíte!

V Nemocnice stvárňuje citlivú doktorku, v Delukse ste ju mohli vidieť ako súčasť hotelového personálu, tentokrát sa predvedie v úlohe kriminalistky v novom seriáli Prokurátorka!

Dominika Morávková sa prezentuje jemným štýlom, okrem hrania vie spievať a je milujúcou mamou dvoch krásnych detičiek. Tento rok oslávila 33 rokov a za ten čas stihla množstvo seriálových úloh. Je skutočne všestranná a talentovaná herečka. Jej fanúšikovia sa už nevedia dočkať šiesteho septembra, kedy sa predvedie v úlohe členky kriminálneho oddelenia, ktoré je pod dohľadom seriálovej prokurátorky!

Dominika mala z úlohy rešpekt, keďže samotnú ju natoľko nebaví kriminálny žáner, no môžete sami už o pár dní posúdiť, že jej hranie postavy Andy Kulajovej išlo na jednotku. "Mne sú vážnejšie žánre bližšie ako komediálne. Keď nevytvárate humor, tak sa nesnažíte niečo zo seba vydolovať, ale koncertovať sa na vážnu situáciu, mám to rada," povedala pre joj.sk. A aká bude postava Andy? "Andy nie je prvoplánovo ženská, je v nej vyšetrovateľ. Je zhrbená, pôsobí viac mužsky," prezradila.

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Prokurátorku na JOJke od 6. septembra!