Desivá satanistická vražda mladíka všetkých vydesí: TOTO sa skutočne u nás deje?

Polícia bude v dnešnej časti vyšetrovať desivý prípad vraždy dvadsaťročného mladíka. S kamarátmi sa vybrali do lesa stanovať. Po útoku neznámou skupinou je zavraždený brutálnym spôsobom!

Polícia k prípadu privolá ako svedka jedného z kamarátov, Martina. Ten po šoku bude len ťažko chcieť vypovedať o tom, čo videl. Jeho blízky kamarát skončil rozpáraný a povlečený po lese. Polícia je však krátka na možných páchateľov. Podľa Martina to spravila sekta, ktorá ich v lese napadla. "Tí satanisti ho úplne rozsekali," zaznie z jeho úst. "Všade boli tri šestky, hviezdy a tie pentagramy," objasní Samovi a Andy. Celá partia na výlete však bola pod vplyvom alkoholu a mohlo sa im to celé len zdať.

"Ja na žiadnych satanistov neverím," povie Viktor, ktorému sa celá teória nebude zdať. Kto by však spáchal niečo tak ohavné? Popri napätej atmosfére vo vyšetrovačke sa dejú zaujímavé veci aj mimo nej. Za Viktorom do práce príde manželka, lebo už dlhšie nebol doma. Zjavne má dôkazy, že pomer so Sárou neukončil, ako jej nasľuboval. Katka dostane zaujímavé informácie o nezvestnom otcovi! 

Sledujte Prokurátorku dnes o 21:50 na JOJke!