Petrov návrat domov a zneuctenie moslimského dievčaťa: Sára si zlosť vybije na celom oddelení!

Polícia bude v dnešnej epizóde vyšetrovať sedemnásťročnú dievčinu, pôvodom z Turecka, ktorá bola napadnutá. Do vyšterovačky si sadne spolu s otcom. Sára bude ku kolegom veľmi nepríjemná. Návrat Petra zmení všetko!

Moslimské dievča spolu s otcom si sadne do vyšetrovacej miestnosti. Otec nebude súhlasiť s tým, aby bola dievčina vypočúvaná sama. Dôvodom bude tiež náboženstvo. "Teraz ju už nikto nebude chcieť. Zneuctenú," zaznie z úst agresívneho otca. Jej otec neverí ženám v zložkách polície a na Idu, ktorá bude jeho dcéru vypočúvať, bude obzvlášť nepríjemný. V pozadí celého napadnutia však bude oveľa viac. Prísne náboženstvo a striktné zákazy od otca si na mladej dievčine odnesú svoje! 

Nie len s tureckou rodinou bude dnes polícia zvádzať boj, ale aj s prokurátorkou, ktorá do práce príde zle naladená. Môže za to nepríjemná noc, ktorú zažila. Do domu sa vráti Peter, desať rokov nezvestný Sárin manžel. Tá nebude skrývať na manžela hnev ani to, že mu neverí. Pravdou je, že Peter Sáre nemôže prezradiť, prečo bol tak dlho preč. Katka sa otca bojí, pretože nevie, či mu môže veriť. Zjavne má strach z toho, že sa jej otec opäť vyparí. Viktor má na Petra zálusk. O celkom jeho zmiznutí môže vedieť viac, než doteraz tvrdil!  

Sledujte Prokurátorku dnes o 21:50 na JOJke!